Lördag!
Veckans bästa dag är här! Det är nämligen dagen innan tävling.. och om jag inte fryser häcken av mig alldeles för mycket, kommer det bli många timmar i stallet idag!
 
Igår drog jag länge på att rida kan jag tala om (träningen blev nämligen inställd).. Jag kände att skulle han bjuda mig på ett dåligt pass igen så skulle jag nog bli lite orolig faktiskt, som vanligt när jag överanalyserar allt.. Men Goodie är hela min värld, klart jag är lite extra rädd om honom..
Jag visste dessutom att skulle det gå dåligt skulle jag bli alldeles för oinspirerad inför tävlingen och då hade jag förmodligen avanmält mig. Men vilket tur då att min häst var som vanligt igen! Inga byten i varje och ingen piaff.. Lite passage övergångar, men enbart när jag bad honom. Han var stundtals något spänd i överlinjen, men det är ju sådan Goodie är. Så idag är det fokus på väldigt rund och låg form hela passet! Men jag gjorde alla svårigheter i MsvAn och det kändes bra, tillochmed serien! Den har fungerat flera veckor hur bra som helst, bara tis-ons som det inte funkat alls så.
Idag ska jag göra lite delar ur MsvBn då vi faktiskt ska rida den imorgon också, men mest för att känna på vägarna. Jag ska dock sänka mina skyhöga krav jag har inför tävligen, för jag har lite prestationsångest då vi gjort så himla bra ifrån oss det senaste. Jag måste verkligen backa lite, för vi är inte såpass befästa i varken Msvb eller Msva än.. Så jag ska sätta mig ner och tänka över ett realistiskt mål! :)
Men funderar gör jag som bäst från stallet eller tillochmed hästryggen så vi tar det då! Ska sova lite först och sedan åker jag dit.. Kanske hinner en sväng till gymmet också. Fasen vad jag är stolt över mig själv! Jag har hållt det på en bra nivå på gymmet, men ändå tränat allt det tråkigaste (rehabträningen) och när jag var där igår så har jag gått från 40 kg skillnad till 5-10kg! Hade lite svårt att avgöra då det pendlade lite beroende på vad jag gjorde.. Men nu ska ni veta att jag har inte byggt så mycket mer muskler så fort, utan detta handlar om att när man blivit opererad som jag och inte fått röra benet alls så blir musklerna "vilande" en del försvinner såklart, men det flesta finns liksom kvar men är helt oaktiva på något sätt (det har varit såhär efter varje gång jag opererat mig, fast aldrig så mycket som denna gången) och nu har det mesta hittat tillbaka faktiskt och jag känner mig faktiskt lite stark i mitt ben igen! Det var dock länge sedan sist.. jag litar mer på det nu! Så lite kanske operationen har hjälpt ändå, fantastiskt isåfall!
Men en klapp på axeln till mig själv, för när jag bestämmer mig för något så ska det bara bli så! Några veckor skrev jag ju, två veckor är inom den ramen :D
Dessutom är jag stenhård med stretchingen och jag känner med en gång hur jag lättare kommer ner i sadeln nu! Ska fortsätta att jobba med övningar som ger mig en bättre sits, allt för att ge oss de bästa förutsättningar!
 
Just det fortsätt maila om bloppisen, flera som bjuder på samma saker.. Men tar alla i tur och ordning :) Skriver upp såfort något är 100% sålt!
 Hannah S.

http://hannahsj.blogg.se/

Så vacker häst! Ser ut att ha riktigt härlig trav :)

Svar: Tack så jättemycket! Ja han har en helt fantastisk trav :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >