Godnatt!
Klockan är ställ på halv 3!! Alltså vad gör man inte för dessa djur? Eller vad dom gör för oss kanske, för Goodie är nog inte supersugen på att gå upp halv 4 för attknoppas och göras fin..
 
Vi hade inget superpass idag direkt, inget att skryta om.. ;) Men jag hänger inte läpp för det, det var faktiskt ändå ett bra pass då vi troligen fick lite ahaupplevelse båda två tror jag.. Eftersom det har lossnat otroligt mycket för oss de senaste två veckorna ungefär, så är vi lite mellan två trappsteg just nu. Han är påväg att utveckla sin trav och det blir lite mycket av och på då, han får så himla många växlar när man inte hittar mellanläget..
Men vi ska enbart ha kul imorgon! Jag tror tyvärr vi kommer få lite fler missar just för att vi är lite mellan dessa två lägen, men det gör inget! Jag kommer vara överlycklig om vi får glimta till litegrann bara - då vet jag att vi är på rätt väg och det är lite det jag är ute efter nu - att hitta längre och längre ljusglimtar! :)
Men nej, nu är det verkligen dags att försöka sova lite.. Det brukar ju ta mig mellan 6-9 timmar att somna ungefär så jag kommer väl ha somnat lagom tills jag ska gå upp så, haha.. Nej, jag är inte bitter! ;)
 
 Stina Björklund

http://sbjooo.blogg.se/

Shit, halv tre? :O Jag kommer ihåg en tidig tävling när jag gick upp halv fem och dog typ, meen ska man tävla ska man ;)


www.stinabjo.blogg.se

Svar: Haha, ja men ellerhur?! ;) Vad gör man inte?!
JennyM Dressyr


camillajarnedal.blogg.se

http://camillajarnedal.blogg.se/

Lycka till :) själv jobbar jag natt inatt 19-08 så jag är uppe och hinkar kaffe... DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >