Det blir nog ingen kür..
Det ser mörkt ut för våran del när det gäller dendär küren jag skrev om häromdagen.. Jag har "fixat" den absolut bästa personen som ska göra min musik (min sambo) och jag hade så vida planer kan jag säga, nästan så vida att det hade varit bättre att han lärde mig allt han kunde/kan så jag hade kunnat göra det själv! ;)
Jag har flera olika, riktigt häftiga teman och det hade liksom inte blivit likt någonannans.. om det nu blir som i mitt huvud iaf..
Men problemet är att jag hade behövt filma programmet redan nästa vecka så vi hade kunnat börja med musiken och det kan jag ju bara glömma direkt.. Det blir inte den typen av ridning nästa vecka om jag ens kommer upp på hästryggen då?! - Det hoppas jag ju dock..
 
Jag har också anmält mig till Lilla Edet och deras sommarmeeting, men det ser också ganska kört ut tyvärr.. Vi får helt enkelt satsa på nästa års roliga tävlingar..
Tänk att en sådan liten grej kan vända uppochned på så otroligt mycket, för det har verkligen rört om rejält i min plan jag hade..
 
Jaja, vi kommer igen..
 Jaqueline

Åh, samma för mig.. Skulle ju debutera Intermediare där med Figo men har fått tid hos Jonas Thornell på tisdag. Även om han är frisk så har han vilat för länge för att hinna igång tills dess.. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >