Godmorgon..
Jösses vilken dag det blev för mig igår, men det var upp som en sol och ner som en.. ja.. mitt knä har århundradets värsta baksmälla kan man säga - lite föör roligt på lite för kort tid! ;) Men det var allt några glädjetårar när jag var på gymmet igår, gjorde alla övningar som jag inte klarat av att göra på 6 år och visst gjorde det ont men det var klart överkomligt! Jag tillochmed ställde mig på löpbandet, men mest för att jag bara.. jag vet inte, vill bevisa för mig själv att allt går?! Sedan var det mycket flängande i bilen, spring i trappor och promenader med både en groggy hund och såklart Goodie - ja men klart jag har retat upp mitt knä! Så igårkväll började bedövningen släppa och ja, det känns ju helt klart.. Förj*kla mycket tillochmed.. Men det var värt varenda sekund! Ett helt dygn har jag svävat som på rosa moln faktiskt!
 
Goodies sår igår var som sagt fint, en del som fortfarande spricker upp men det är inte infekterat eller något och han är som sagt hältfri och har ingen feber heller så det är på rätt väg iaf!
Dock är Goodie enormt uttråkad på dessa promenader, jag går och släpar med mig honom och sådan är ju inte riktigt han annars. Dom går ju iochförsig ute också från kanske 6-7 på morgonen till 10 på kvällen och äter bara massa gräs, kan ju ha med det att göra kanske?! ;) Liten del.. Men det är ju toppen att han kan göra det, när det blir tävlingar längre fram så kommer jag dock åka och ta in honom tidigare så han får vila lite längre. Men nu är det ju perfekt att låta honom röra på sig såhär mycket med tanke på benet och den uteblivna ridningen..
 
Men idag ska jag faktiskt rida! Jag tror han kommer bli lite gladare då, även om vi bara ska skritta.. Jag tänkte ge mig ut på en längre tur och kanske bara röra på honom en gång idag. Dom kan väl visserligen inte skrittas för mycket.. Jag får se lite hur jag lägger upp det, men jag ska iallafall sätta mig på det stället jag trivs bäst på i hela världen - Goodies rygg! Bara det gör ju min dag bättre!
 
Men vi hörs lite senare vänner!
 
 Anonym

Hej, din blogg går inte att läsa i sin fulla rätt från mobilen med bloglovin, utan man måste öppna upp den på nytt... det är jätte frustrerande och gör att jag hoppar över ,ånga av dina inlägg... DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >