Godmorgon.
Hoppas ni mår bra idag mina vänner?!
Jag har det lite smått kämpigt faktiskt, var ute och red igår och trots att jag faktiskt för en gångsskull tagit lite hjälp mot smärtan så hade jag ont av att bara ens skritta - då är det riktigt illa tyvärr.
Men men, jag tycker fortfarande det var värt detta bakslaget, jag står fast vi det! ;)
 
Det blev iallafall en låång skritttur igår, tur att jag satt på ryggen istället för att gå bredvid iaf. Fick sällskap av Rebecka och lilla/stora Tappi, Goodie var riktigt less på allting.. Kändes mindre kul och sitta däruppe och be honom ens att gå på i skritt.. Däremot fick han trava en liten kort sträcka och efter det började jag känna igen min häst igen - då vart han glad! :)
Jag var lite feg när jag bytte bandaget i fredags så när jag kom hem från ridturen igår satt bandaget lite väl långt ner så jag blev tvungen att klippa upp och byta igen. Tur var väl det för alla kompresser hade lossnat så bandaget gjorde ingen nytta mer att skydda..
Tvättade, klippte, torkade och sedan gjorde jag ett fint paket igen. Det ser bättre och bättre ut för varje dag.. Nu är det en sista liten bit som ska släppa i såret bara så kommer det kunna bildas ny och fin hud under och då är det ingen fara sedan. Hoppas nu det håller i sig detta! Jag har lite träningsabstinens nu!
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >