Hemma!
Nu har jag landat hemma igen och ska precis sätta mig och äta lite mat, färdiglagat och allt! Lyx! ;)
Har hållt igång precis hela dagen och nu är jag precis hemkommen efter andra besöket i stallet som innehöll ännu en promenad med min lilla sjukling.
Hans misstänkta feber var redan nere på normal temp och även svullnaden har börjat gå ner, men Goodie var inte alls road över att gå ut och promenera med mig. Testade gå i paddocken denna gången istället och det gick faktiskt bra, dock finns det bara ett enda ställe i hela världen där jag verkligen trivs att gå och tillochmed kan jogga lite - i vårat ridhus!
Förövrigt så skulle min häst gå i sjukhage i några dagar, det fick jag ge upp ganska kvickt kan jag tala om.. Han var inte alls med på det och stressade upp sig direkt, han trivs betydligt bättre ihop med sina kompisar! Även om de sällan ens går i samma del av hagen.. Det går dessutom väldigt lugnt till i den hagen, idag trodde ungdomarna när Goodie återvände att dom kanske skulle få igång och busa lite då Goodie var lite stressad när han kom in. Han travade väl säkert 10 steg innan han dök ner i maten och det rörde honom inte i ryggen att de andra två ville leka lite, så dom gav upp. Just nu är det ju dock bra ;)
 
Hoppas nu dethär ger med sig fort och att jag kan rida igen i början på nästa vecka, åtminstone skritta! Dock har Sofia lovat att hjälpa mig att skritta ut honom imorgon, det var nämligen okej att göra.. Goodie kan ju tyvärr vara lite trist att promenera ute med, sist stampade han på min fortfarande onda hälsena - inte skönt alls! ;)
Säkrast att sitta på!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >