Måndag!
Ny vecka, och idag är det förhoppningsvis dags om jag och Goodie får bestämma.. Ett riktigt ridpass! Eller ja, med riktigt menar jag då ett pass i alla gångarter ungefär. Givetvis måste han få några dagar på sig att jogga igång kroppen.. Ska lägga om sår och maila iväg bilder till veterinären, hon är förövrigt helt otroligt bra! Haft mailkontakt med henne och det märks hur mycket hon bryr sig om alla dessa djur som kommer till henne, helt otroligt härlig människa! Har aldrig trivts så bra och haft ett sådant förtroende för någon veterinär innan som jag har på hästklinik Florian L!
Vilket fall, har Goodies ben fortsatt i samma ritning som de övriga dagarna så blir det äntligen ett lätt pass idag, för att hålla honom lite glad. Han vill helt strypa mig av alla promenader de senaste två veckorna. Men det håller ju igång kroppen iaf, så det krävs ju ingen direkt igångsättning mer än några dagar med lätt jobb..
Jag längtar halvt ihjäl mig faktiskt till att hoppa upp och trimma igen, det finns ingen häst i hela världen jag hellre skulle spendera varje dag på.. Goodie kommer alltid vara min nummer ett faktiskt, även om jag har höga förhoppningar på nästkommande stjärna såklart! ;)
 
Men nu ska jag piggna till här och göra iordning en hel hög med grejer här hemma, sedan blir det gymmet och plåga min ömma kropp en stund innan jag åker till stallet!
 
Vi hörs senare!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >