Godmorgon
Vilket evigt flängande det blev för mig igår, men tur var väl det för efter ett par dåliga nätter utan sömn så stupade jag i säng. Visserligen inte så många timmar sömn som jag önskar, men jag känner mig ändå ganska utvilad iaf.
Idag ska jag fortsätta min utredning med mina sömnproblem.. vad ska man säga? Gör ni så att jag får mindre ont i knät så ska det nog lösa sig tillslut, men det är inte alla som tänker så.. Så jag går snällt dit och hoppas dom säger någonting bra jag kan ta med mig sedan.
 
Goodie igår då? Det blev ett kort pass, och jag testade små korta stunder att göra lite ansträngande arbete.. Inget extremt så, men kände lite på hur han kändes när jag kortade upp honom och det känns inte alls som vi är redo till nästa helg. Knappt ens helgen efter det heller, men vi får väl hoppas att det kanske ordnar sig detdär. Jag får ge honom litemer tid och inte vara så hård mot någon av oss eftersom jag trotsallt inte red på max, det var lite halvdana försök till samling bara. Däremot tycker jag han ligger på jämnare i handen på mig just nu och i galoppen har han ett bättre sug frammåt, det har jag haft lite jobbigt att hitta faktiskt. Så jag gissar på att det andra kommer tillbaka allteftersom. Idag kommer bli första dagen han får ett längre pass, än sålänge har han jobbat kanske 20 minuter. Så idag blir det längre pass med mycket lösgörande arbete och massa tempoväxlingar/övergångar, det kan man fasen aldrig göra för mycket av!
 Rebecca

Hej!!
Jag har också extrema sömnproblem pga smärta, men det värsta jag vet är att få en "bakfylla" av sömntabletten dagen efter, har testat många olika och just nu har jag något som heter stilnoc, som är en insomningstablett. Den gör mig väldigt trött när den verkar sen så sover jag fortfarande inte mer än 2 timmar med den men utan så sover jag inte alls, samt att den gör mig lugnare på något sätt.
Kanske något att ta upp med din läkare?
Men hoppas att han/hon kan göra något åt din smärta istället för konstant och kronisk smärta är inte trevligt.
Lycka till!

Svar: Hej.Vad tråkigt att höra! :(
Jag däremot vägrar behandlas med massa sömnmedicin.. Jag tycker det är en alldeles för tillfällig lösning och jag blir nästan arg när dom säger att man ska prova en nya medicin, eftersom det ändå inte behandlar smärtan som.är det egentliga problemet.
Jag har haft dessa stilnoct i två år men jag tar dom bara när jag haft flera nätter helt utan sömn, som sagt så tycker jag inte om mediciner och speciellt inte sådanna. Men som.du skriver så är dom ju iaf inte långtidsverkande :)
Tack detsamma du! Hoppas även du får den hjälp du behöver! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >