Godmorgon.
Jag glömde skriva igår att jag "plågade" på mig mina stövlar igår, jag fick minska ner något på grejerna och lindan jag hade uner ridbyxorna men dom gick på och dessutom satt dom inte ens åt (blåmärket tänker jag såklart på) där jag trodde dom skulle göra när jag väl satt på hästryggen!
Folk säger att det är så jobbigt att rida in stövlar men inte när det är Cavallo.. ;) Mina gamla däremot, var och är fortfarande det värsta jag varit med om någonsin. Det är som jag skrev igår inte lite blåsor och blod i några veckor det handlar om.. Efter två år får jag fortfarande öppna sår som vätskar sig i flera veckor, och compeed är inte ens att tänka på då. I dessa lägena blir det bara att såret stängs in och blir infekterat..
Självklart har jag lite irriterade fläckar på insida knä, men inte mycket mer än så. Jag älskar dom verkligen! Så fina, och äntligen får jag ett mer riktigt stöd för min underskänkel, även om dom behöver ridas in för att bli sådär perfekta såklart! Fattar inte att jag inte kastade mina andra redan för två år sedan och beställde ett par nya.. Jaja, lätt att vara efterklok! ;)
 
Idag hoppas jag på lite trevligare väder så kommer jag och Goodie hålla oss utomhus faktiskt på vägen, vi har en ganska lång grusväg i närheten där det kan vara ganska bra underlag när det regnat lite.. Jag funderar på att åka till stallet ganska snart då det ska hålla upp på förmiddagen och bli sämre senare idag, hade varit skönt att komma ut lite.. Eller ja, det beror ju på hur Goodie sköter sig dock. Mindre skönt när han tvärvänder.. Men det blir nog bra!
 
Förövrigt, igår när jag stod och gjorde iordning Goodie så bjöd han mig på en riktigt härlig mysstund. Han är inte alls lätt att "gosa" med annars då han tycker det är slöseri med tid.. Speciellt innan han fått göra av med lite energi, men när jag stod och borsta han i ansiktet så njöt han extra mycket och såg sådär härligt nöjd ut. Så jag fick faktiskt ett tungt hästhuvud i famnen samtidigt som jag skulle stryka han över ögonen, det tog flera minuter innan han tröttna på mig! Älskar verkligen sådanna stunder.. Fina Goodie!
 Rebecca

Har också Cavallo, fast en lite enklare modell ;) Inga skavsår fick jag, de har hållt jättebra och priset är också bra tycker jag!

Svar: Kul att du tycker det, jag har provat lite annat också men har alltid gått tillbaka till Cavallo sedan då de alltid har varit snäppet bättre med det mesta!
JennyM Dressyr


Evelina

http://dressyrwelsh.blogg.se

Härligt när stövlarna är nästan sköna från början! Själv har jag ett par Cavallo Piaffe Plus och det var då ingen fröjd att rida in! Usch och fy som mina ben såg ut. Jag kan dock inte tycka de är sköna ens nu, så jag kör på "hoppstövlar" (Arezzo från Hööks) och de är ju mer som en mjuk skinnhandske att ha på sig, jätteskönt ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >