Man kan inte alltid vara på topp..
.. idag har jag och Goodie knappt klarat av en LB på godkänt resultat.. Vi var inte bara osynkade, vi var liksom på olika planeter. Jag fick heller aldrig riktigt det att släppa som jag ville, men hade jag fortsatt så hade han bara blivit stressad och då blir det tillslut bara pannkaka när det gäller Goodie. Så vi backade lite och försökte hitta tillbaka till grunden igen och där möttes vi liksom halvvägs.. Jag gissar att han kommer vara betydligt bättre imorgon och att detta passet var bra för honom, och såklart mig!
Jag lägger dock inte över det på Goodie faktiskt för jag har inte sovit någonting på två dagar nu och jag känner att min kropp börjar komma in på denhär reserven nu som gör allting mest jobbigt och ansträngande, så jag gissar att dagens pass sitter i en matt ryttare..
Men han gjorde en del riktigt bra piruetter dock. Över lag hade jag svårt att få honom att verkligen sätta sig på bakbenen och vinkla in benen under sig och detta hjälpte faktiskt piruetterna till med.. Speciellt när jag fick göra dom så som jkag nu tränat upp dom med, gå från en skrittpiruett och fatta galopp - kvar i piruett. Jättebra övning förövrigt.
Jaja, vi får ta nya tag imorgon för jag sitter som en zombie här just nu och orkar inte ens koncentrera mig på vad jag skriver, märks att jag haft en lång, sämre period nu med sömnen och mer ont.. Så jag ska krypa ner i sängen och åtminstone försöka ta igen mig lite. Så hörs vi imorgon! :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >