Måndag.
Ny vecka och nya möjligheter..
 
Jag har väldigt mycket jag behöver få gjort idag, och jag vet inte alls än hur jag ska lyckas lösa allting men det får bli som det blir.
 
Egentligen ska Goodie vaccineras idag, för att kunna få det att passa in med Fonzies vaccinering (blir lite mindre att hålla ordning på då..) men det blir lite dumt då vi ska tävla om en vecka.. Så jag har inte riktigt kommit på än hur jag ska lösa det, finns dock en vecka längre fram i April som fungerar med för hans del så får nog sjukta på det lite. Det är en hel del att tänka på när det gäller hästar som tävlas alltså, ja andra också såklart men det blir lite dubbelt upp i detta fall..
 
Beroende på vad jag beslutar om vaccineringen så får vi se hur tufft pass Goodie får gå, han går definitivt inte ett träningspass samma dag han vaccineras iallafall. Hur brukar ni gör efter vaccinering?

Sålänge hästen inte blir allmänt påverkad eller får feber så brukar jag bara ta det lugnt någon dag och sedan kör jag på som vanligt igen, dock är det förutsatt att hästen inte visat något alls efteråt och jag tempar alltid varje dag, ett par dagar!
 Camilla

http://millas.blogg.se

Mina brukar ta det lugnt någon/några dagar efter (1-2 dagar), givetvis mer om de skulle visa sig blivit påverkade av vaccinationen. Men har faktiskt bara varit med om det en gång, fuxen jag hade hemma på utbildning blev jätteöm i halsen på den sidan där vaccinationen gjorts och då fick han vila tills det försvann, tog nån dag. Men de andra har aldrig visat nåt.


Maria

Min brukar få vila dagen han vaccineras och antingen vila eller en lugn tur ut dan efter. Sen brukar jag rida på i stort sett som vanligt om jag inte märker ngt annat :)


Jenny

http://lilatiger.blogg.se

Jag brukar låta henne vila dagen hon vaccineras och dagen efter gå ett lugnt pass (förutsatt att hon inte har någon feber eller så men det har hon inte haft ännu). DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >