Sneakpeak på mina nya stövlar!
Ska ta riktiga bilder på dom också, men jag kan tala om att jag är riktigt j*kla nöjd! Dom är tillochmed nästan sköna.. inte riktigt än kanske, men om man jämför med mina gamla så är dessa som mjuka tofflor ungefär.
 
Tråkigt dock att jag inte får på mig ena stöveln.. någon har ju en häst som gett sin matte en fin spark och just på den sparken och mega- lårkakan sitter det en viss båge.. Dessutom är benet svullet upptill så just nu går inte ens dragkedjan upp hela vägen, men ge det någon dag eller två så kommer den plågsamma inridningen börja. Finns dock inte ens chans att dessa blir värre än mina gamla (inte Cavallo dock) som jag än idag får stora köttsår av så jag är inte speciellt orolig.
 
Eftersom jag redan visat upp stövlarna på Instagram och sådär och jag redan börjat få förfrågningar om vart dom finns och pris osv..
Dom kommer från MyOne och märket är Cavallo, vilket det flesta av er kanske vet? Däremot modellen är en ny som heter Nobilis och det är såklart specialbeställda eftersom jag har väldigt korta, små ben - därav den höga bågen! Pris kan ju variera så därför vågar inte jag säga exakt vad de kommer kosta, det är ju såklart dyrare att specialbeställa som jag måste göra..
 
Men som ni ser - denna gången var jag smart! Det är såklart dragkedja på dessa så no more uppklippta stövlar om det händer något - rör dom så dör dom! ;)Alltså åhh va snygga!! 😍😍


L

Jättefina, förstår att Du är nöjd.

Svar: Tack så mycket! Ja, jag älskar dom! :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >