Ariat.
Efter att jag fick hem min nya jacka, och också första klädesplagget någonsin i märket Ariat - så är jag fast! Den absolut bästa och skönaste jacka jag någonsin har ägt! Skull helst sova i den om det gick.. ;)
 
Satt inne och kikade lite på deras vår och sommarkollektion och hittade en hel del fina saker, jag har inte sett dessa saker så mycket i svenska butiker än så därför vågar jag inte skriva ut priser.. Men de ligger i helt okej prisklasser faktiskt, lite mellanklass sådär.
 
Ariat är iallafall ett väldigt underskattat märke här i Sverige tycker jag, det är fina saker som håller en hög kvalité och dessutom inte i den dyrast prisklassen utan som sagt - lite mittemellan. Väldigt snygga ridkläder gör dom!
 
 Jennifer

http://www.jenniferdressage.se/

Den där jackan är verkligen ursnygg! Tycker mycket av deras kläder är fina faktiskt, men de ligger ändå lite för högt i pris för min plånbok, haha... Men nån gång i framtiden kanske man har råd.
Förresten, skrev du nåt inlägg om hur du knoppar nån gång? Tycker du gör så himla fina fluffiga knoppar, jag kan "bara" göra vanliga flyingeknoppar men lyckas inte få till den holländska varianten med fluffet. Antingen blir de bara stora blaffor som inte håller ihop eller så blir fluffet inte alls bra, eller så åker de ur , haha. Har du några tips just för att få till fluffet?


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Älskar den jackan också 😍


Anonym

Den marinblå pikén är ju skitsnygg? Var hittade du den? :)


Anonym

Den marinblå pikén är ju skitsnygg? Var hittade du den? :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >