Att våga sticka ut..?
Någon mer dressyrryttare än jag som är sugen på att testa litemer färg på dressyrbanan? Jag har massa saker jag skulle vilja prova, jag är tex helt förälskad i en "typisk hoppehjälm" och jag tycker det är kul att se kavajer och schabrak med mer och mer färg! Dock är jag inte alls förtjust i när vissa har en liten detalj som bara skriker, har sett färgade handskar och sådant, och det stör mer.. Eller om man skulle köpa en rosa kavaj och sedan ha allt som går att ha i rosa - även det i rosa, då blir det alldeles för mycket! Men all heder till er som vågar sticka ut lite, jag har tagit mig så långt som till en brun kavaj och hjälm än sålänge.. ;) Fracken är dock helt svart med små rosa detaljer, för att sedan matcha en liten rosa detalj i mitt schabrak. Ska visa er någon dag!
 
Men vad tycker ni? Hade ni velat ha något mer utstickande? Visst börjar det bli mer och mer accepterat?!
 cornelia

Hm jag är så kluven i det där... Å ena sidan tycker jag att det är kul med lite färg och andra utstickande detaljer men å andra sidan tycker jag att det ska vara klassiskt och stilrent... Allt för att inte stjäla uppmärksamhet från ekipaget och ritten!

Svar: Ja men ellerhur, jag känner precis samma sak.. Jag är väldigt kluven, men har ändå gått över till en brun kavaj och hjälm och bara det inom dressyrsporten är ju stort så ;) Men jag håller med, det får absolut inte vara, tex ett par oranga handskar som syns såpass att det tar uppmärksamheten.. Då är det inte alls snyggt och stilrent som dressyr ändå ska handla om litegrann, men det finns ju ändå en del fina färger som också skulle kunna vara mer stilrena även om det är lite färg! :)
JennyM Dressyr


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Håller med tidigare kommentar att jag är lite kluven. Jag hade nog inte velat ha en skrik rosa kavaj på dressyrbanan, men skulle kunna tänka mig att sticka ut med en orange färg på kragen och "fickkragen" ( vet inte vad det heter). Det kan jag själv tycka att sticka ut men inte att det sticker för mycket i ögonen :)


Beatrice

Jag tycker det är roligt om man sticker ut lite! Den rosa KL-kavajen är ju ursnygg, men vågad ;D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >