Ge mig en unghäst!
Nu när jag fått prova lite unghästar här den senaste veckan, och två stycken såpass talangfulla hästar dessutom - så vill jag ha en jag också!! Jag saknar den typen av ridning otroligt mycket, givetvis mycket för att jag saknar Dino.. Men också för att jag känner att jag tycker om unghästar och hur man följer deras utveckling och allt!
Helst av allt vill man ju ha en häst som Goodie och en unghäst samtidigt, men har man inte möjlighet att köpa en ridklar unghäst så får man skaffa sig en Fonzie som jag gjorde. Ja, det är definitivt inte fy skam det heller men jag hade verkligen velat ha en till som var runt 4-5 sådär.. Det blir ju en väldigt annorlunda ridning mot vad jag är van vid just nu, men just dendär härliga kombinationen jag hade när jag hade både Dino och Goodie var väldigt givande! Man kunde sitta och träna något på den ena, för att sedan testa det på ett helt annat sätt på den andra och dessutom höll man igång både typerna av ridning. Nu blir jag helt slut när jag rider unghästar ju! ;)
 
 Dressyrteamet

http://dressyrteamet.se

Huh, jag fasar för att rida in unghästen, är så trött på unghästar (inte på min häst, men unghästar rent generellt) har haft unghästar i 20 år nu och aldrig varit utan en....jag skulle snarare säga, ge mig en läromästare!


camillajarnedal.blogg.se

http://camillajarnedal.blogg.se/

Du får komma och prova Ida med om ett tag när hon är igång bättre ;)

Svar: ÅH det vill jag göra! Gud vad kul :D
JennyM Dressyr


saknar med Dino ;) 😍


Jennifer

http://www.jenniferdressage.se/

Åh själv har man en 20-årig tant som kan vara som alltifrån en nyinriden (eller varför inte oinriden) 3-åring till att sitta och rida skolor och lite mer samling utan problem.. Beroende på dagsformen liksom, haha. Så jag får ju variationen gratis i alla fall! :D Men skulle vilja ha en till häst att rida på som var lite yngre ändå, och kunna känna att man hade lite mer tid att utvecklas på.


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Jag kan komma ut med Challe så kan du få rida en liten storhäst 😉

Svar: Hehe, ja det får du göra..!
JennyM Dressyr


Carolinn

Kan inte du skriva ett inlägg lite om vad som är skillnaden med att ha unghäst och inte? Hur hög nivå bör man vara på för att kunna ha en unghäst osv? :)

Svar: Absolut det ska jag göra! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >