Godmorgon.
Idag är jag på mycket bättre humör igen, haha! Det är inte lätt att vara vaken nästan två dygn och sedan krångla med dryga människor på försäkringsbolag. På måndag kommer jag ringa hennes chef igen, för hon är alltid väldigt tillmötesgående!
Men min kväll igår blev betydligt bättre, jag fick en myskväll med min kära sambo där vi lagade mat och tittade på film efteråt. Jag var ju tillochmed hemma nästan samtidigt som honom för en gångsskull så.. Kan inte vara lätt att bo ihop men en hästtjej alltså..;)
Sedan fick jag en fin present precis utanför dörren utav en tjej som stått i vårat stall ett tag, och hon har tränat för mig och sådär den senaste tiden.. Tyvärr sålde de precis sin ponny, så jag fick en liten present från dom som tack för all hjälp, snacka om att det gjorde min kväll! Verkligen, sådanna små saker värmer verkligen ända in i hjärtat!
 
Dagens schema då? Jag ska åka med till Svenljunga och heja fram div III laget tänkte jag, dom rider finalen idag nämligen så det ska bli riltigt kul! Sedan ska jag såklart hem och göra iordning min egen häst och sådär, får se vad det blir för typ av pass.. Beror lite på hur han känns idag!
Förhoppningsvis ändrar dom inte tiderna för mycket tills imorgon, vilket betyder att jag kommer hinna göra allting på förmiddagen rida, putsa, duscha, knoppa och borsta.. Hoppas det!
Hinner jag göra allt detta imorgon så kan vi ta en lugnare dag idag och bara jogga lite..
 
Men men, nu är det dags att fokusera på vårat lag i div III.. Ska bli kul och följa med som hejjaklack! :)
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >