Tävlingsdag!
Idag är jag taggad ändå, jag hoppas dock att jag kan hålla det på en lagom nivå då jag har insett att Goodie taggar till tillräckligt mycket själv, så jag behöver vara den mer lugna av oss helst..
Jag tror därför ett pass på morgonen idag blir toppen! Jag kommer lägga upp det passet som en utdragen framridning, minus de sista minutrarna där jag försöker sätta lite mer tryck i honom. Det blir alltså fokus på att han ska vara mjuk och lydig och jogga igenom hela kroppen, kanske några byten och lite skolor.. Känns det bra så kommer han få sluta så!
Sedan blir det putsa grejer, bada Goodie och förhoppningsvis knoppa om han inte ballar ur totalt.. haha han är ju faktiskt bara 17 år, så man vet liksom inte.. ;)
 
Runt 13-tiden har jag planerat att jag ska lasta Goodie och åka faktiskt, hade tänkt se första stad i laget men hon startar exakt n'r jag själv har planerat att börja min uppvärmning.. Jag har heller inte med mig någon som kan hålla Goodie om jag går bort och kikar, så det får väl gå! Jag håller tummarna på avstånd :)
 
Men men, dags att börja äta min rejäla frukost som jag varit duktig med det senaste, främst innan tävlingar och sådant! Det gäller att fundera på hur jag behandlar Goodie en dag som denna och sedan behandla mig själv lika bra.. Viktigt!
 
Men men vi hörs under dagen, ni får verkligen hålla tummarna för oss idag! Det behöver vi! Kram
 ɑ n n i k ɑ

http://blogofphoto.webblogg.se

Så fin :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >