Vilken dag..
Jag är på riktigt dåligt humör idag av flera anledningar.. Det händer ganska sällan som tur är att jag blir såhär långsint, en halv dag liksom!
Goodie kände nog av mitt humör för han var lite osammarbetsvillig i början, men efter att vi hittat till samma nivå litegrann så var han faktiskt riktigt fin.. Då kan ju iaf Goodie konsten av att göra mig glad, väldigt fina och raka byten idag och det gillar vi ju såklart. Lite på och stark ibland men jag vet att Carl hade tyckt om honom idag då så jag får tänka på det då ;)
När jag fick honom dit jag ville hade jag ett fint flyt i traven och plötsligt blev arbetet där väldigt lätt så som skolor och tempoväxlingar. Testade några piruetter i galopp också och den till höger var nog den bästa han gjort! Så härlig känsla hade jag hela vägen, och Goodie som har så svårt med högerpiruetterna annars! Den satt direkt nu istället :)
Jag red igenom programmet och det känns okej, inte som för 3-4 veckor sedan men vi får väl hoppas vi hittar tillbaka tills på söndag.. Nu ska jag fortsätta sura över en helt galet dålig handläggare som jag har på mitt ena försäkringsbolag! Jag har haft kontakt med många dryga handläggare genom alla år av skador men denna tar alla pris, jag tror hon hoppas att jag ska ge mig och inte orka mer.. Men sådanna som hon får mig att bli ännumer triggad att få igenom mina ärenden, speciellt när jag vet att jag har rätt!
Nog om det, jag ska ta mig i kragen och inte låta henne påverka mig mer! 
 Erika

Vad är det för olycka du råkat ut för? Hoppas du får en bättre handläggare nästa gång! Man kan undra hur vissa har fått sina jobb? Jag kan bli galen när kassörskan/kassören knappt talar med en när man ska betala:( kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >