En till fråga...
Jag har själv suttit och funderat på detta ett tag, men ville kika med er...
 
Drömbloggen för er som läsare - hur många nya inlägg vill ni helst av allt läsa på en dag? Vilka typer av inlägg tycker ni bäst om? och vad gör att ni stannar kvar som läsare på en blogg? :)
 
Väldigt tacksam för svar då jag själv skulle behöva lite av en spark i baken!!
 Molly Bergh

http://www.mollybergh.se

Jag har själv en ganska bra mall att utgå ifrån:

- Godmorgon-inlägg, där du börjar med att berätta vad som händer under dagen
- Ett inlägg med lite bilder och sånt, kanske just ett bildbomb-inlägg från ett ridpass, eller lite inspo av någon sort?
- Stall/häst-inlägg där du berättar hur det gick i stallet just den dagen
- Personligt/åsikt inlägg på kvällskvisten

Men sedan kan man ju variera det lite hur man vill. Jag gillar när det är 3-4 inlägg per dag och på kvällen gillar jag att läsa ett lite saftigare inlägg typ. Din blogg är grym Jenny! <3 <3


Anonym

Minst 2 inlägg pr dag. 1 inlägg där du berättar om dagen + 1 eller flera inlägg om funderingar, tips, diskussion, åsikter, etc. Som relativt ny på din blogg uppskattar jag tillbakablickar också, då får man med sig lite mer av din historia. Tycker din blogg är super!


Malin

http://doohs.blogg.se

Tja vissa dagar som idag när jag verkligen inte har något att göra hade jag önskat att alla bloggare uppdaterade 10ggr/ dag.
Men i verkligheten är jag mer än nöjd med två inlägg per dag, gärna blandat med funderingar och dagens händelser. Extra kul att följa inför tävling och annorlunda träningar!

Du har en väldigt bra och jämn blogg, frekvent uppdatering och duktig på att berätta vad som hänt... inte bara en massa cliffhangers!


Anonym

Morgoninlägg!!!
1-2 "större inlägg" (åsikt/inspo osv.)
1 utvärdering av dagens ridpass
1 kvällsinlägg med tankar under dagen :)
Drömupplägget!


Anonym

Morgoninlägg!!!
1-2 "större inlägg" (åsikt/inspo osv.)
1 utvärdering av dagens ridpass
1 kvällsinlägg med tankar under dagen :)
Drömupplägget!


Matilda

http://skogsrusset.se

Förstår inte hur folk kan vilja ha så många inlägg per dag. Jag nöjer mig gått och väl på två inlägg/dag. visst, att det ibland blir fler gör väll inget. Eller att det är det hela tiden. MEN, jag tycker inte alls det blir "tomt" att bara ha en, två inlägg om dagen. :)


Anonym

Vi som vill ha många inlägg tycker att det är jätteintressant att läsa om Jennys liv, tankar och åsikter och gör det gärna mer än två gånger per dag ;)


Caroline Johansson

Jag tycker upplägget som Molly Bergh ovanför skrev är drömmen, men vem hinner med så mycket? Om jag får två per dag från dig är jag nöjd!

Saker som gör att jag stannar kvar på din blogg:
- Att det händer grejer! Nya hästar, framgångar/motgångar (både med din skada och hästarna), träningar, tävlingar, planer som du gör verklighet av.
- Att du är öppen med att du försöker se positivt på det mesta, men att ibland en trött/besviken/ledsen Jenny får skina igenom; det gör dig mänsklig att du inte är helt sjukt råpeppad på allt hela tiden.
- Att du har jättefina bilder, men inte lägger upp så många att man tröttnar (typ två likadana travbilder där du rider lätt och står upp på ena bilden och sitter ner på den andra ;) )
- Prylar! Men det har blivit lite mindre av shopping/utvärderingskategorin tycker jag. Snyft. Kanske bara är min upplevelse?
- Att du svarar och förklarar när läsare undrar över saker eller kritiserar, utan att bli dum. Visst, du kanske kan skriva något i stil med: "jag kan inte förstå hur man kan bry sig så mycket om en tillsynes välmående hästs hagtimmar, när man inte vet om förutsättningarna i det stallet" (och jag fattar att du blir trött och lack), men du förminskar/fördummar eller hoppar aldrig på någon läsare!

Angående åsiktsinläggen (obs! Detta är min upplevelse och den är inte nödvändigtvis rätt, men eftersom du efterlyser våra synpunkter och vid det här laget borde känna igen mig som en läsare som inte vill dig något ont, tvärtom, hoppas jag att du kan ha nytta även av denna åsikt): Jag uppfattar dem ibland som lite "lama", som att du inte riktigt vågar skriva vad du tycker innan massan har bildat sig en åsikt, och då går in med en förklarande/utredande vinkel. Vill jag att du ska vara upprörd och i affekt över blå tungor och domarsiffror? Nej, såklart inte, men ibland är det som att du uttrycker att du har en väldigt stark åsikt, fast egentligen är det som kommer fram inte just DIN åsikt, utan en förklaring. Utmaning: Kan inte du skriva om något som du tycker är skit inom hästsport på elitnivå? Valfri gren! Och spännande om du inte har massa kött på benen om ämnet heller ;)

Ibland känns det även som att du vill försvara att du är tävlingsryttare med ambitioner och håller dina hästar därefter. För mig kan det bli lite tröttsamt, eftersom jag inte på något sätt ifrågasätter dig, din ridning eller hästhållning (tvärtom, oftast blir jag bara inspirerad) , men ändå ibland möts av inlägg där du förklarar/försvarar dig. Missar jag att du blir kritiserad och ifrågasatt av läsare, eller är det mest en känsla du har, som gör att du vill beskriva varför dina val inte skadar dina hästar (herregud, finns det folk som tror det? Du har ju typ Sveriges finaste gamm-gubbe till häst ;) ) ?

Sådär. Det var min ventil som pyste över. Sammanfattnignsvis: jag tycker iallafall att din blogg är så bra att jag kikar in 3-4 ggr per dag och har gjort så i typ tre år. Det borde ju tala för något.

Kram!


Veronica

http://www.horsetrend.blogg.se

2-3 inlägg om dagen är lagom tycker jag. Vardagsinlägg och nått med tips, dina drömmar, favorit prylar i stallet eller utrustning osv. Finns säkert massor som du kan skriva om . Googla på tips att skriva om i bloggar så hittar du massa kul om du får idé torka någon dag :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >