Godmorgon!
Jag är hemskt ledsen att jag inte skrev något mer igår... Men...Jag skrev en lång text som förklarade allt och mitt läge just nu, men jag vet inte om ni varken vill eller orka läsa igenom sådant. Jag vill inte verka som jag klagar, för det gör jag inte! Jag bara ventilerar mig och vill visa att jag faktiskt har mina problem som jag har 24 timmar om dygnet - även om jag bara skriver om dom en gång i veckan eller så..
Men det utlösande faktorn till att jag blivit sämre är ju såklart allt med Goodie!
Detta med Goodie har varit en av mina tuffaste motgångar de senaste åren, eller egentligen under hela mitt liv! För jag vet att jag aldrig kommer få en häst som passar mig så bra som Goodie gör, han är min once-in-a-lifetime häst och det känns som han bara rinner ur mina händer på något sätt. Jag har pausat med att peppa mig själv och tänker just nu att jag måste släppa dethär lite och ta det för vad det är. Jag har ju trotsallt en häst som ska ridas in om några månader, plus att jag har Sheeba att rida - vilket är fantastiskt! Synd bara att hon inte ska gå varje dag ;)
 Ibland måste man få lite tid och bara tänka lite, och det gör jag otroligt mycket just nu. Jag funderar på hur jag lättast skulle kunna köpa mig en styck Sheeba tex haha, nej 3 hästar är för mycket för mig. Men hon är så häftig, och igår var inget undantag kan jag säga. Ska skriva om det i ett eget inlägg sedan!
 
Förövrigt, jag lär ju få någon som kan tänka sig att filma och fota i helgen, vill ni se lite film på henne? :D
 
 Cornelia

Jag tycker du ska publicera det! Vi är nog många som vill läsa, det är alltid bra att öka förståelsen hos människor och klaga tycker jag verkligen inte du gör! Inte speciellt ofta eller mycket trots att du har en del att vara ledsen över. Förstår att det är jobbigt med Goodie, hade ju räckt gott och väl med endast det att oroa sig över!


camillajarnedal.blogg.se

http://camillajarnedal.blogg.se/

Klart vi vill se film.
Och ang det andra - det är skillnad på att klaga och att berätta hur det är. Det ÄR tungt och det är inte konstigt om man inte är orkar hålla sig helt uppe, och det förstår nog de flesta.


Molly Bergh

http://www.mollybergh.se

Vi förstår dig, jag blir lika glad varje gång när det kommer upp ett nytt inlägg. Ta den tid du och Goodie behöver & självklart vill vi se film :D


Anonym

Jag skulle också gärna vilja läsa, jag har själv en skada och jag tycker om den typen av inlägg, det är skönt att höra att man inte är ensam även om det såklart är tråkigt att du också har det jobbigt! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >