Livet på en skör tråd...
Precis när jag tryckte på publicera innan idag så fick jag ett sådant samtal jag fasat för i hela mitt liv tror jag... Det handlar ju alltid om nära och kära när man pratar om sin värsta mardröm - att något ska hända dom... För mig handlade det denna gången om min sambo som kört av vägen och in i ett träd på en hal 70-väg.
Turligt nog hade han saktat ner farten innan då det frusit på snabbt och det kan faktiskt vara det som räddade hans, och hans pappas liv!
Jag har tyvärr inte ens varit i stallet idag utan fått hjälp utav dom i stallet - dom är guld! Men mycket riktigt som jag trodde hade Sheeba lekt på som vanligt ute i hagen idag så man kan ju hoppas på att det varit något enkelt... 
Just nu är jag dock bara glad att allt gått bra idag och att jag har en hyfsat oskadd pojkvän och "svärfar", bilen hade inte riktigt lika tur så man blir ju lite extra orolig såklart när man ser hur den såg ut!
Jag kan heller inte låta bli att känna mig lite uppgiven, måste alla runt omkring mig bli skadade eller sjuka? På samma gång dessutom? Det känns lite orättvist just nu, men jag lever på hoppet att det måste ju vända tillslut.
Men var rädda om er därute, ett helt liv kan verkligen försvinna så lätt och vi är verkligen otroligt sköra på det sättet.
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på en bättre dag imorgon hos veterinären....
Kram till er!
 Sandra

Dagens bilar är ju gjorda för att absorbera mycket av rörelseenergin vid krock genom att komprimera vissa delar, så det är en "naturlig" del. Men väldigt skönt att de verkar gått ok för din pojkvän och svärfar! Hoppas de kryar på sig snabb!

Svar: Ja men precis, den gjorde ju "sitt jobb" så att säga! :) Tack snälla du!
JennyM Dressyr


Caroline Johansson

Fy fasen Jenny! Att allt ska komma på en och samma gång, men är det inte alltid så? Kämpa på genom allt skit och hoppas du får goda nyheter/att allt lugnar ner sig fram emot julen iallafall. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >