Onsdag.
Godmorgon!
Dags att komma igång för mig nu känner jag, idag ska jag vara duktig! Men mer om det lite senare ikväll ;)
 
Idag kommer jag göra iordning två tidsinställda inlägg med frågor som jag hemskt gärna vill att ni svarar på, är ni snälla! :) Åtminstone den sista!
 
Igår då? Det blev lugnt för mina hästar igår, Sheeba ska ridas idag. Hon blev istället borstad och behandlad med pharmaligten, precis som Goodie. Men Goodie fick sin 20 minuters promenad i ridhuset också, vilket var ett smart drag då han både blåste upp sig som en hingst och lät som en hingst. Det måste varit för att han blivit inspirerad av mitt inlägg igår... ;) Han lugnade sig efter 20 varv i ridhuset, men då var ju jag redan helt genomsvettig. Inte behöver jag träna just nu liksom, gå ut och promenera Goodie så lär ju det räcka! ;)
 
Fonzie verkar också vara på bättringsvägen med allt, har inte hört honom hösta på flera dagar, inte Goodie heller föresten. Sedan är Fonzie pigg och glad igen, vilket är ett gott tecken för mig. Såren börjar läka och svullnaderna på benen har varit ganska milda det senaste så det kanske är på rätt väg nu? Han ska dock bli ompysslad idag! Kanske ska försöka ta lite fina bilder på honom om ni vill se? :)
Jaja, vi för se hur jag lägger upp denna dagen, men det blir mycket idag kan jag åtminstone konstatera! 
Vi hörs senare :)
Fina tjejen! Så glad för denna vackra lilla pålle!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >