Söndag.
Alltså jag har en enorm otur alltså, Goodie var väldigt mycket sämre igår. Han hade både mer ont och var väldigt svullen... Dessutom var han bara allmänt hängig...
Så tar jag in Sheeba för att motionera och då är hon inte heller helt 100, jag tror dock inte det är någon fara med henne men givetvis missar vi dagens träning! Vi tar det säkra före det osäkra såklart, och även om jag hemskt gärna vill träna så går ändå hästarnas välmående alltid först! Jag slår vad om att när jag åker till stallet idag så kommer hon busa runt i sin hage helt obehindrat som vanligt, men då kan jag få vara lite glad istället... och andas ut igen! ;) Hon var väldigt nöjd över att få extra mycket uppmärksamhet igår.
Goodie är jag däremot mycketmer osäker på, jag har haft en dålig magkänsla för denna skadan från början och det går inte alls så "smidigt" som jag önskar... Igår var han dock oerhört busig så det kan ju vara det dom gör han plötsligt sämre, efteråt var han istället tvärtom - jättehängig. Jag vet inte vad jag ska tro och känna riktigt om detta med Goodie, det är minst sagt jobbigt alltså.
Jag hinner inte skriva mer om detta nu tyvärr, men jag återkommer senare ikväll! Uch lider med dig!
Vi fick också en hel del bakslag under vår rehab för senskadan men i slutändan blev allt helt bra. Man måste tyvärr ha tålamod och ge det tid, sjukt tråkigt men tid,tålamod och kontrollerad skritt på hårt underlag är verkligen bästa medicinen i detta. Jag tror på er!


Annukka

http://timeoftiger.se/

Håller tummarna att han blir bättre! Det värsta är när djuren är sjuka.


Cissi

Håller tummarna för att allt blir bra!

Vi fick en hel del bakslag när en av våra hästar fick en senskada. Precis när vi fick klartecken att sätta igång honom fick han för sig att bli rädd för en traktor för första gången i sitt då 16-åriga liv, hoppade ur sin sjukhage och skenade runt gården i tio minuter. Vi kan ju lugnt säga att vi var tillbaka på ruta ett. Men det läkte, och med en noggrann och försiktigt igångsättning höll han för tävling tills han blev 22, då fick han en välförtjänt pension :)

Självklart vill man att det ska gå så fort, smidigt och smärtfritt som möjligt, men det jag vill ha sagt genom att dela med mig av vår story, är att det är inte kört bara för att man får bakslag. Det tar bara lite längre tid. Jag tror på er! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >