Tack för alla svar!
Jättetack för alla svar jag fick på frågorna häromdagen, speciellt blev jag verkligen glatt överraskad när jag upptäckte att ni snappat upp massvis med saker om lilla mig... Jag blev faktiskt glad när jag läste det ni trodde var min andra hobby efter hästarna, och många av er känner nästan mig bättre än vad jag själv gör för när jag funderade lite så var det många som hade väldigt rätt ändå! Så jag tänkte berätta lite bakgrund till alla mina andra hobbys även om en väger lite tyngre... Dock är ju hästarna i särklass nummer 1 såklart!
 
Musik, ja jag älskar musik! Jag lyssnar nog på musik jämt om jag inte umgås med andra människor (då är jag nämligen en stort fan av att prata och håller tyvärr aldrig tyst..) annars är min mobil och dator ganska full av musik. Dock kommer det och går lite i perioder, ibland är jag väldigt aktiv med att sitta och lyssna på nya talanger eller ny musik och andra perioder vill jag mest bara lyssna och njuta av det som finns... och kanske sjunga lite ibland när ingen hör ;)
 
Träning, även det är ju faktiskt rätt! Jag älskar att träna, tyvärr har jag prioriterat bort det mer och mer och det är inte för att jag inte hinner eller är lat - utan jag blir bara så himla dålig i mitt knä av det i perioder. Det kan bli väldigt långdraget med flera veckor där det gör mer ont än vanligt och ingen sömn alls osv. Men jag har en lite skojig plan på att komma igång igen och rikta in mig enbart på träningsformer som kan gynna ridningen och sedan skriva om det här, det kanske hade varit en kul grej?
 
Men nummer 1 då (förutom hästar och djur i allmänhet) jag är löjligt förtjust i allt som har med smink och skönhetvård att göra! Det har jag varit i väldigt många år faktiskt och sa i många år att jag skulle utbilda mig till Make-up-artist. För det är just att sminka andra som drar i mig mest...
Lite onödigt vetande kanske, men jag jobbade faktiskt på Kicks ett tag som makeuprådgivare och hade faktiskt fått min första, riktiga brudsminkning när jag tyvärr blev sjukskriven igen pga benet och dethär. Det var en av de perioderna jag försökte jobba med ett vanligt jobb igen efter olyckan. 
Dessutom, en grej som jag faktiskt inte berättat för alls många - jag blev för ett par år sedan erbjuden att praktisera hos en makeupartist som behövde hjälp inför ett stort projekt - nämligen Johan Falk filmerna! Då skulle jag fått vara med och sminka där och lära upp mig helt enkelt, drömjobb ju! Förutom att i samband med detta dök en möjlighet med hästarna upp för mig och det är svårt att tävla mot dom alltså ;)
Just nu är jag helt fast i sminkträsket igen, jag älskar att följa tjejer på youtube somär duktiga på att sminka sig och som visar upp både nya och gamla produkter. Dessutom har jag faktiskt unnat mig själv en liten present en gång i månaden från Glossybox, och jag är som ett barn på julafton! Det är så mycket fina och roliga produkter i denna lilla låda som man får hem en gång i månaden - dessutom är det riktigt bra grejer och som ni förstår är jag ganska kräsen och vet precis vad jag vill ha eller inte! ;) Någon mer som får en Glossybox hemskickad varje månad, vad tycker ni om era? :)
 
Ja, många av er hade iallafall rätt! Även om det faktiskt var smink och skönhetsprodukter
 
jag syftade på... :)
 Molly Bergh

http://www.mollybergh.se

Woho! Då hade jag ju lite rätt trots allt. Kul att lära känna dig ännu mer via bloggen :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >