Tisdag.
Godmorgon på er!
Just nu sitter jag och förbereder lite inlägg för dagen, jag hoppas att jag kanske ska få litemer inspiration till att skriva denna veckan - det behövs nu!
Men lite glad blev jag ju efter gårdagens "pass" på Goodie och även Sheeba fick sig ett pass på lina - det var ett smart drag från min sida efter 7 dagars vila ;) Hon var lite överallt och ingenstans kan man säga, men hon blev trött ganska fort så det blev ganska kort pass. Hon såg iallafall väldigt fräsch och fin ut så - kul!
Jag har inte besämt mig riktigt än om jag kanske ska rida ett pass idag eller imorgon på Sheeba, jag försöker planera så det ska bli så bra som möjligt inför träningen på söndag. Dock blir det kort och litemer intensivt, en lugn uppladdning nu efter en veckas semester tänker jag mig. Så blir första "tuffare" passet först på söndag, vi behöver inte trimma massa inför heller. Det är mest underhållsridning nu känner jag, så får vi förhoppningsvis lära oss något nytt när Jenny kommer hit som vi får träna på någon eller några veckor och sedan har Sheeba några veckors inplanerad vila faktiskt. Det har hon förtjänat nu tycker jag, bara för att hon är 4 så glömmer man gärna att hon faktiskt inte är riden speciellt länge. Men som ni förstår så kommer jag gå som på nålar när jag inte har henne att rida, räckte att bara vara borta från hennes rygg en vecka förr veckan. Men det är positivt, då vet man att det är en bra häst!
Goodie ska också få sin skritttur idag, det blir förhoppningsvis för hand men vi får se litegrann. Jag tar det lite för varje dag, beroende på hur han är när jag gör iordning och sådär. Är han stressad när jag borstar så vet jag att han blir hundra gånger värre när han får syn på sadeln så...
Just det, jag måste föresten skriva om en ny grej som jag behandlat honom för med Pharmalighten! Tyvärr har jag inga före och efterbilder, men lovar att ta det någongång. Det blir ju lite vätskefyllda leder och sådär nu när man är såpass mycket i stillhet och trotsallt så gammal som Goodie är - så det lär komma fler tillfällen. Men jag måste ändå skriva och berätta om detta :) Lovar att det kommer upp ett inlägg om detta under dagen...
Finns det någon häst som kan se mer förvånad ut än denna? Har svårt att tro det ;) Har precis skällt på honom för att han inte står still när jag ska försöka få en bild.... ;)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >