Utvärdering Pharmalight del 2!
Som ni säkert har förstått så används denhär lilla maskinen ganska flitigt just nu, till både två och fyrbenta och jag har bara positivt att säga om den.
Men en sak som jag riktat in mig på nu är hovlederna på frambenen på Goodie, eftersom han inte var helt hundra hos veterinären sist och det såg ut att sitta lågt + att han var lite "fylld" i hovleden så är det nu detta jag behandlat i ett par dagar.
Detta har Goodie från och till ganska ofta i många år, lite fyllda hovleder men då brukar han ju såklart inte ha ont av det utan det försvinner när han rör på sig. Igår däremot när jag tog in honom från hagen, efter 4 dagars behandlingar så var båda benen helt rena vid hovleden! Märkte ingen vätska alls när jag tryckte och undersökte...
Dessutom provade jag att trava honom några steg på hårt underlag, vilket var då vi märkte det förra veckan - ingen hälta eller ojämnhet överhuvudtaget! Det enda jag ändrat om är ju faktiskt dessa behandlingar, så ni kan gissa om jag lär fortsätta va?! Fantastiska lilla maskin, den är verkligen min nya bästa vän!
 
 Caroline Johansson

Halloj Jenny! Vad är det för skillnad på biolight och pharmalight? Kan du inte skriva lite mer om hur strålningen/värmen funkar och evidensbaserad forskning kring metoden/metoderna (om nu biolight är samma sak)

Mvh Caroline DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >