Fredag!
Godmorgon!
Idag har jag en ganska oplanerad fredag än sålänge, gissar att den kommer bli helt full nu dock... Men just nu sitter jag för säkerhetsskull och förbereder lite inlägg till er, det kommer en utvärdering efter ridpasset igår på Sheeba - om jag märkte någon skillnad på henne efter att Mia var här från Equiterapi! Dessutom funderar jag på att skriva ett inlägg om vad som sas hos veterinären och hur skadan ser ut just nu... Jag vill ju dela med mig, men ändå inte...
 
Vilket fall kan jag berätta lite om gårdagen eftersom jag var dålig på att uppdatera er! Både Fonzie och Goodie fick mycket uppmärksamhet. Fonzie kom in från hagen för att tränas på att göras iordning själv inne i stallet, han njöt mest så detdär var väl inget... Men har man en häst som Goodie så ser man till att träna den biten i tid kan jag lova! Han är så himla härlig den hästen, jag tycker om honom så himla mycket! Han fick komma ner och busa lite i ridhuset när vi var klara, vilket var ganska uppskattat :)
 
Goodie fick sina två promenader, vibrationskydden, massage på hela kroppen och såklart benet, blev borstad och fick dessutom mutas med alldeles för mycket godis. Han var nöjd kan jag säga! ;)
 
Sheeba fick såklart också både godis och en hel del mys, hon kändes väldigt avspänd tyckte jag... Förmodligen var hon bara helnöjd över läget.
 
Som ni förstår har jag ett heltidsjobb där i stallet med mina hästar bara att sköta om dom, haha 3 stycken och jag skulle kunna vara där hela dagarna. Kanske är tur att min skada sätter stopp för det och dessutom gör den mig väldigt långsam, men den biten har jag accpeterat för länge sedan - det tar den tid det tar! Jag är så tacksam bara att jag kan hålla på med det jag älskar och att knät håller sig i schack när jag rider, för uppe på hästryggen är min absoluta favoritplats på hela jorden! 
 
 
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >