Gårdagens ridpass.
Sheeba, sheeba....
Vi började med att värma upp, jag satt faktiskt upp och skrittade fram henne från ryggen vilket jag annars gör för hand. Men det börjar bli dags att lära sig nu! Det kändes ändå okej, hon brukar vara lite spänd i början men det kändes redan här bättre än innan...
När hon däremot fick trava blev hon väldigt nöjd! Vi började i en lägre form i alla gångarter vilket hon verkligen börjat förstå nu. I galoppen hjälper det henne mycket att hitta en lite lugnare galopp men att hon ändå behåller den rund och bärig.
Efter en stund kortade jag upp henne lite för att känna igenom ordentligt och jösses vad jämna hon var! Hon brukar vara liksidig, men detta var snäppet bättre ändå. Iblans i höger varv har hon känts ojämn i halsmuskulaturen liksom, men detta var helt borta efter behandlingen i tisdags av Mia! Så himla roligt verkligen, jag märkte en enorm skillnad även på Sheeba.
Vi gjorde inga jätte avancerade rörelser utan mest tempoväxlingar och övergångar, men det gick såpass bra så jag valde att trava av och sedan sitta kvar och skritta henne på lång tygel. Efter något varv så visade hon äntligen upp den skritten jag visste att hon hade i sig! Så jag skrittade av henne ganska länge för att hon skulle bli mer bekväm i detta och hon verkade väldigt nöjd av detta jobbet kan jag säga. När hon går sådär så är skritten nästan en av hennes bättre gångarter! 
Dendär hästen är som ni hör en liten oslipad diamant, men hon är på g nu alltså! ;)
 
Sheeba blev extra ompysslad med arnikagel och lite massage efter ridpasset, det var väldigt uppskattat kan jag tala om! 
 Anonym

Hon är så läcker! Så glad för din skull nu när du får ha kvar henne, det förtjänar du!


Camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

men hallååå, vill ju se film på henne! :D


Beatrice

Hon verkar vara en riktig pärla! Hade också velat se film när du rider henne :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >