Godmorgon!
Kan ni gissa om jag haft svårt att sova inatt eller? Det är nästan galet hur mesig jag är med mina hästar, men de är verkligen hela mitt liv!
Jag och Goodie ska vara hos veterinären vid 10 tiden så jag lär åka från stallet vid nio, vilken tur att jag nu alltså har anledning att gå upp då så jag slipper ligga här och vänta ut tiden!
Jag kommer bli helt knäckt om inte Goodies skada börjat läka... Enbart för att jag vill att han ska få komma igång med lite lätta pass så jag får se honom lite glad och framförallt lite lugnare igen, det gör ont i hjärtat att se honom så stressad som han är nu och det gör inte saken lättare att han börjat med lite dumheter som han aldrig gjort innan... Tex dra sönder sina grimmor och sådant.
Vi får hoppas att han iallafall få komma ut på längre promenader nu och kanske tillochmed ridas en sväng?  Även om det bara är i skritt så är det absolut bättre än inget, men jag vågar inte hoppas för mycket...
 
Meeen, lite roliga nyheter har jag ju också! Delar förmodligen med mig av dom i ett inlägg senare, men runt 10-11 tiden får ni hemskt gärna hålla tummarna för oss. Kommer jag inte in och skriver mer så tror jag nog ni har förståelse för det också...
Men jag ska iallafall försöka tänka glada tankar tills klockan 10! Håll tummarna för oss är ni snälla :)
 camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Håller såklart tummarna stenhårt för Goodieman idag.


Juliette

http://juliettes.nu/

Håller tummarna för er!


Angelina

http://enqvistdressage.se

Vi håller tummarna för er. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >