Livet fortsätter ändå, med eller utan mig..
Jag har så himla mycket att berätta egentligen från de senaste 3 dagarna, men jag har inte kännt mig särskilt motiverad till att skriva något om det som ni kanske förstår. Men det har ändåhänt en hel del, och även om Goodie stått för det mesta av alla händelser så har jag ju två hästar till hemma som vill ha sin del också!
 
Fonzie mår bra, hans ben svullnade upp ett tag igen så jag gav honom en liten kur antiinflamatorisk men lite mildare form - djävulsklo! Igår var svullnaden nästan helt borta igen tyckte jag, det verkar tyvärr komma från alla småsår som hans omslag orskade - så himla dumt! 
Han är iaf väldigt pigg och glad, hans kompis börjar tycka att han är lite väl mycket numera så han har sagt ifrån ganska rejält ett par gånger. Tycker dock han sköter sig bra mot mig, han kan bli lite obrydd ibland men säger man till honom så får man alltid respons ändå.
Igårkväll stod jag i boxen och bara myste, kliade och pratade - Fonzie älskar dom stunderna. Han ger gärna lite fin massage på huvudet och står och nosar på mig. Väldigt mysigt!
 
Sheeba då? Även hon mår fint! Hon har väl dessutom ridits varje dag tror jag, fram tills igår då Mia från Equiterapi kom ut och undersökte/behandlade henne. Det hon sa stämde så himla bra överens med det jag känt i ridningen och det var egentligen inget stort alls och heller inget som kom från ridning eller så. Hon tyckte hon var toppenfin i rygg, bakdel och SI leder fick hon extra beröm för - det är annars så himla svårt tycker jag! Men hon behövde inte ens en uppföljning utan snarare att man bokar in när man själv känner att det är något igen - så skönt tycker jag! En bekräftelse också att jag både haft rätt känsla och ändå inte pressat henne till något hon inte klarar av, vilket för mig är väldigt viktigt.
Det ska bli så kul att rida henne på torsdag igen och känna skillnaden, lovar att skriva grundligt om det ridpasset och känslan då.
Annars går hon bara bättre och bättre för varje dag, vi har tränat skänkelvikningar i trav och lite förvänd galopp. Dock alltid bara en gång åt varje håll, hon är så otroligt välbalanserad så det är inte alls svårt på henne.
Förutom detta så har vi lasttränat - gick toppen! Tagit våran första lilla skritttur ute efter att jag hade ridit henne - även det gick bra! Plus att vi passade på att miljöträna i våran blöta paddock, med en traktor som körde precis intill, två busiga unghästar som sprang som galningar i en hage jämte och lite jobbiga älgloppor som satte sig på oss - men även detta tog hon med ro... Hon är bra klok dendär hästen!
 
Jag har ju också som ni vet en väldigt rolig sak att berätta! Jag har en sak att vara väldigt lycklig över och jag måste ju såklart dela med mig till er! Så håll utkik under dagen!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >