Så mycket stöd!
Jag blir alldeles varm när jag ser hur de flesta faktiskt bryr sig och vill mig och Goodie det allra bästa! Det är så fint att människor som ni sitter här och läser varje dag och försöker muntra upp mig!
Precis när jag publicerade förra inlägget läste jag ett mail från min veterinär och jag känner mig ändå mer hoppfull nu! Sedan alla fina sms och samtal från nära och kära är ovärderlig stöttning, jag är ändå en väldigt lyckligt lottad människa trots att det är lite tufft just nu...
Alla 3 hästarna har också försökt trösta sin matte så gott dom kan, ja lilla Lucky också... Hon blir nog mest förstörd när matte är ledsen <3
Men som sagt, jag fick ett väldigt ärligt svar av min veterinär på mailen idag och det känns väldigt bra! Skulle inte byta bort någon av dom för allt i världen... Det är så skönt att ha någon man kan skicka ett sådant mail till som jag gjorde igår och känna att jag verkligen tror på det hon skriver. Då gäller det dom båda veterinärerna som jobbar på den kliniken! Litar otroligt mycket på dom.
 
Och min hovslagare får jag faktiskt också lyfta fram i detta som jag kan prata med och har fullt förtroende för! Han gör ett toppenjobb med mina hästar och det bekräftar mina veterinärer varje gång jag kommer dit!
För att inte glömma Equiterapi.com som gjorde "fyndet" från första början, man ser vad viktigt ett bra team är när man satsar.... 
 
Men vi ska ta oss förbi detta också, det får ta den tid det tar helt enkelt! Vi ska göra det bästa vi kan av situationen helt klart.
 
 
"Och dessutom – om det är någon djurägare som kan ge sin häst en optimal konvalescenstid så är det du. Ytterligare ett skäl till varför jag inte är orolig utan känner mig trygg i att vi kan laga Goodie." 
 
Så skrev min veterinär till mig idag, alltså hur bäst är hon inte då? 
Nej, det ska gå dethär!
 Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Självklart klarar ni detta. Goodie är inte färdig än, han behöver bara lite tid 💕💕


Katarina

http://saganomensaga.blogg.se/

Heja heja! Håller tummar och hovar :)


Beatrice

Åh vilken underbar bild.
Ni kommer ta er ur detta och komma tillbaka tror jag, både du och Goodie verkar vilja det så mycket, och viljan kommer man långt på!
Ni är så fina ihop, håller tummarna för er nu :)


Anonym

Bara ett litet tips om goodie tycker det är tråkigt i hagen kan man lägga havre under konor så måste dom buffa bort konan för att få havren, när min häst stod i ett halvår gjorde jag så och hon blev mycket lugnare😊 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >