Sakta men säkert..
..börjar allting sjunka in... Jag är verkligen så himla ledsen över detta med Goodie, men jag har för en gångsskull verkligen tillåtit mig själv att vara det och inte kört med min vanliga attityd - skärp dig nu och ta tag i dig själv! Det är skönt att vara ledsen när man faktiskt är det, vi vet alla hur mycket våra fyrbenta djur betyder för oss och Goodie är och kommer alltid att vara min "once-in-a-lifetime" häst... Det har jag insett för många år sedan, han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta - tro fasen jag ska kunna få vara ledsen! 
Däremot känner jag mig lite lugnare efter mailet igår från veterinären och när jag började lägga ihop allt alla sa så känns det ändå okej. Jag ska givetvis inte ge upp eller så, men självklart har jag andra alternativ i bakhuvudet också för att skydda mig själv litegrann.
Min hjärna går just nu på högvarv som ni förstår och jag kan inte låta bli att tänka OM nu vi aldrig hittar tillbaka, så är jag så himla stolt över mig och Goodie! Han har nog överträffat allas förväntningar tror jag, med väldigt mycket... Jag önskar så ni hade kunnat få se Goodie när jag köpte honom, så hade ni verkligen fått förstå vad jag menat. Helt ärligt, detta året har vi blivit placerad i nästintill alla starter vi gjort, vi debuterade en klass som egentligen var lite för tidigt och lite för svår för oss - och trots detta legat stadigt på väldigt fina procent och med fantastisk kritik från domarna! Vem hade kunnat tro det när jag hittade min spinkiga, fula lilla ankunge i ett stall i Kungsbacka för 11 år sedan? När jag såg honom första gången minns jag att jag tänkte "men jösses, är detdär påriktigt?" Men det var något när jag red honom som fick mig att fastna och det är sedan ridningen som gjort att Goodie och jag klickat bäst, han ger hela sig själv och sitt hjärta till mig varje gång jag sitter på ryggen! Jag får alltid känslan av att han skulle göra precis vad som helst för mig, och han är så genom-ärligt glad och snäll varje dag. Han är min lilla glädjespridare...
 
Goodie måste bli bra, så är det bara! Jag kommer vara den lyckligaste tjejen i världen när vi får börja göra allting för första gången, igen. Vi får hoppas att det går vägen med detta och att vi sedan kan vara ett levande exemplar på både häst och ryttare som tar sig tillbaka till toppen trots ganska tuffa motgångar. Jag vet ju iallafall själv att Goodie kan ha något utav Sveriges mest envisa matte, så jag hoppas att han känner av min envishet nu lite också :)
Vi klarar dethär Goodie, vi måste bara göra det!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >