Sheeba kommer stanna!
Som många av er vet eller redan läst lite här så skulle ju Sheeba snart komma ut på annons, det var också huvudsyftet med helgens fotografering och filmning. Men ingen är ju gladare än vad jag är att kunna berätta att Sheeba faktiskt kommer bli kvar hos mig tills vidare - hon är alltså numera inte till salu! Om inte någon kanske kommer med ett väldigt saftigt bud då, och det lär man få göra om ett par månader... ;)
Jag är verkligen så glad över att få detta förtroendet att matcha en så fin häst och jag tycker om henne otroligt mycket! Jag är också övertygad om att hon kommer kunna gå långt och jag kommer njuta av varje sekund som jag får vara med och uppleva det ihop med henne!
Sheeba har dessutom världens härligaste uppfödare vilket gör det hela bara ännu roligare och helt enkelt bara mer fantastiskt!
Som ni vet hade jag inte haft möjligheten att äga en häst till (min sambo hade nog strypt mig då...;)) men dethär känns nästan minst lika bra för mig såklart! 
Nu är både jag och Sheeba väldigt taggade på att komma ut på tävlingsbanan kan jag tala om och till våren är det dags. Dock kände jag faktiskt att ska vi nu göra detta och om jag ska kunna matcha henne på rätt sätt som jag vill göra (inte bara ut och tävla sk*ten hur henne när det är dags) så vill jag gärna ge henne någon eller några lättare starter i ryggen först tänker jag och därför har jag som ett litet mål eller plan på att eventuellt starta våran första start i mitten av November redan. Nu ska vi baskemig träna Sheeba, och jösses vad bra vi ska bli!
 Malin

http://doohs.blogg.se

Så roligt att få följa er en stund till! Och så skönt för dig i allt det jobbiga med Goodie att ha något ridbart att fokusera på! Välförtjänt!


Cornelia

Gud vad roligt! Det är du så värd :)


Gud vad roligt :) så himla glad för din skull och du är så himla värd det.


Camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Så himla roligt! Ser fram emot att möta er till våren ;)


Barbro

Jättekul!!! Men vänta till våren, treåringar får inte tävla ;)

Svar: Ja det ska bli väldigt roligt! :) Hon är dock redan 4 år och blir då snart 5 :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >