Söndag.
Dagen före återbesöket... Gissa om jag kommer gå som på nålar, tur att jag iallafall bokat en tidig tid (frivilligt, vilket är väldigt ovanligt för min del med tanke på hur dåligt jag sover..) så jag slipper gå och vänta halva dagen.
Det är lite osäkert om det blir någon fotografering med Emma idag också då det regnat för mycket och våran padock är väldigt blöt såklart. Det har kommit stora mängder vatten på kort tid så... Kan ju vara bra miljöträning ibland men när man ska fota och filma så är det inte att föredra ;)
Vi får se!
Annars blir det promenad och allt kring Goodie som vanligt, Sheeba ska förhoppningsvis ridas igen trots att det är en ag för mycket denna veckan isåfall (få fundera på det lite, men jag tror det kan vara bra och repetera lite från igår - det är ändå väldigt korta pass vi gör just nu) och sedan ska jag pyssla om Fonzie. Han har haft vila från sin matte i flera dagar och klättrar lite på mig nu när jag väl leder lite eller så. ller han stod ju faktiskt i över 2 timmar på stallgången när hovslagaren var här - mest för att hålla de andra hästarna lugna ;)
 
Jaja, ska sätta mig och skrva ett inlägg på en sak jag reagerat över en del, senast igår faktiskt.. Kommer förhoppningsvis upp under dagen!
 camillajarnedal.blogg.se

http://camillajarnedal.blogg.se/

Åh hoppas det ser bra ut imorgon! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >