Film från träningen
 
Jag känner att jag behöver poängtera ännu en gång att det alltså är 3 veckor sedan Goodie ens gick i en högre form, så givetvis är det mycket som brister i styrkan nu första dagen jag sätter honom i mer samling! Både i formen och bärigheten (även lite i tekniken)... Dessutom sitter jag inte helt optimalt på honom heller då jag egentligen inte ens får sitta till häst på flera veckor till, nyopererad och allt!
Men jag hade en härlig känsla denna träning då Goodie ändå alltid försöker, och det är för mig den mest fantastiska känsla man kan få på hästryggen! :)
 Anonym

Måste få fråga varför du riskerar att "förstöra" en operation när du har så mycket smärta och problem med ditt knä? Är det inte säkrast och ändå det bästa att ge det en chans att läka som det ska?

Svar: Fast detta hade såklart inte med mitt knä att göra denna gången, det är betydligt mindre ingrepp där den största risken att anstränga sig är att såret går upp.. Därför får jag inte rida, men eftersom jag inte upplevt att det varit något problem än så har jag chansat... Hade det varit knät så hade jag såklart väntat längre! Eller om det hade varit ett större ingrepp med något annat..
JennyM Dressyr


ida

Åh vad fina ni är!
Väldigt roligt att du lägger upp så pass lång film från träningen, mycket lärorikt att titta på.


Molly Bergh

http://www.mollybergh.se

Inte sitter optimalt?! Syns inte alls att du är opererad - perfekt sits ändå ju haha!! Bara liiiite avis ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >