Godmorgon.
Min dag igår blev lite full kan man säga, flängde verkligen fram och tillbaka kändes det som. Men tillslut kom jag till stallet och stod och valde vilken av hästarna jag skulle rida, men eftersom Sheeba redan gått sina pass denna veckan så blev valet inte så svårt. Dock tänkte jag ändå försöka ta ett väldigt lugnt pass idag, vi håller det kort och enkelt.
Goodie var iallafall tillbaka som vanligt igen efter fredagens sämre pass, vilket var skönt! Ska skriva mer om passet lite senare för jag har en del att göra nu faktiskt.
Jag och Lucky ska ju gå med på dagens modevisning i Knalleland och visa kläder från Myone! Lucky är helt klart mest taggad, jag är bara livrädd - haha! Jag ska gå i Pikeur och Lucky har en jacka från Doggydoll, kan bli intressant detta ;)
 
Men vi hörs senare, så hoppas jag att ni hejjar på oss idag på modevisningen! Om inte på plats så kanske hemifrån, vi behöver det ;)
Lucky tyckte hon såg mycket bättre ut innan hon hamnade i badkaret igårkväll... Hon har också efterlyst ett företag som gör badmössor som passar henne, eller helst av allt ett helt regnställ som gör att hon slipper bli blöt överhuvudtaget! ;)
 
 Jag håller tummarna för er men jag är väldigt övertygad om att ni kommer fixa det galant.


Gunilla Ingvarsson

Så söt DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >