Godnatt!
Nu tycker jag extremt synd om mig själv, mitt knä har Goodie att tacka för ett par dagars pina (om jag har tur handlar det om dagar, har jag otur vet jag tyvärr att det snarare är ett par veckor..) och allt för att jag promt skulle ha en "mysig" tur i skogen som slutade med att min häst höll på att ta dö på både mig och stackars Lucky... Då kan man ju fråga sig vad som egentligen hände, och ja - en stillastående fyrhjuling var dagens värsta nära-döden-upplevelse... För det är ju inte så att han ser sådanna på gården? Helt ärligt så blev jag både livrädd och besviken på Goodie idag och funderar på varför jag ens utsätter mig för det, men jag får komma på en bra lösning på detdär!
 
Annars har jag haft fullt upp som ni vet, modevisning och fix inför det, ridning och allt i stallet... Dessutom har jag hunnit med lite annat också, men det var tajt! ;)
Goodie tänker jag inte ens skriva om, han får ingen guldstjärna idag iaf... Sedan red jag faktiskt en väldigt fin islandshäst, vilket var hemskt kul! Hon är ung och har mycket gång och jag hade lite att bita i med alla gångarter där ;) Men det är kul! Hon har dessutom framtiden för sig denna hästen. :)
Jag funderade på att ge Sheeba sista dagen vila, men jag kände att jag ändå ville jobba henne liten stund så jag gjorde iordning och hoppade upp på tredje hästen för dagen (ska tilläggas att detta var trots att jag började bli sämre i benet, då vill jag verkligen rida ;)) och hon är för bra dendär tjejen alltså.
Idag var första gången jag började känna att hon faktiskt låg på lite i handen, annars har hon blivit väldigt tom ibland. Men iochmed att framåtbjudningen börjar befästas så kommer hon upp med näsan och går fram till bettet och känslan den hästen ger när hon är där är så häftig! Hon känns oerhört "lättriden" och fantastiskt reglerbar.
Vi tränade lite tempoväxlingar i trav och galopp, fortsatte med lite början till förvänd galopp (gick super) och avslutade med lite svaga skänkelvikningar (första gången vi provade på detta ihop iaf) och hon är så otroligt snabblärd och villig! Såfort hon får lite beröm nu så får jag ett litet extra sug i henne, som att riktigt visa att - ja, men jag kan lite till, kolla här! Tur att jag beslutade mig för att rida henne, för jag hoppade av med ett stort leende verkligen. Nu är skritten den gångart vi måste jobba mest på, men även den har blivit mer avspänd och rörlig tycker jag!
 
Förövrigt vart jag extra stolt när jag kom in med Sheeba och gick in för att mysa lite med de andra två innan jag skulle åka hem (Goodie lyckas alltid bli åtminstone lite gosig de dagar han gjort något dumt, så han vart förlåten trots allt... knäppa häst!) så går jag in i Fonzies box och där står en liten kille med hö i hela manen och hela svansen och som ätit upp allt hö i nätet som han även brukar ha inför natten! Jag brukar kunna få plats med runt 8kg i det, och denna gången var det inte fullt så mycket men säkerligen 5-6kg iaf! På ca 3 timmar! Det är fantastiskt bra för att vara den hästen kan jag säga, nu vart jag en stolt matte ;)
Varför gav jag inte med mig angående hönätet direkt? Som jag har kämpat med att få i den hästen mat och så mycket jobbigare jag haft det att mocka... och dessutom slänga massa onödigt.
Jaja, tänk vad mycket man kan skriva om en sådan liten detalj men jag är verkligen jätteglad! Det känns så skönt att inte gå och fundera på detdär på samma sätt längre och tänka att han inte får i sig det han behöver.
 
Men nej, nu ska jag försöka sova eller åtminstone vila. Det är en ny dag imorgon och jag har en del planerat även då :)
Fina tjejen!Anonym

Väldigt elegant och feminin häst! Du passar bra på henne...// hästmamman


Du kanske inte ska utsätta dig själv för uteritter just nu, var rädd om dig! Kram DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >