Kan inte få nog!
Jag får så genomsnälla och fina kommentarer här ofta, och jag sitter verkligen med världen leende på läpparna när jag läser dom! Varje gång tänker jag hur fantastiskt det är att folk faktiskt tar sig tid att skriva så fina ord om en människa såhär, och hur mycket det påverkar mig!
Jag har skrivit och tackat för detta för bara någon dag sedan, men jag vill ändå lyfta fram detta igen - jag ser mycket hat på nätet, men jag ser också väldigt mycket kärlek!
Jag tar alltid bort de få elaka kommentarer jag får, då jag inte vill lägga fokus på dom... De får inte ta en sekund mer av min tid än nödvändigt, däremot de fina kommentarerna sparar jag tillochmed ner ibland bara för att ha att gå tillbaka till. Snacka om att kunna ta sig ur en svacka när man har en mapp med bara kommentarer från människor som verkligen genuint uppskattar det jag gör, min blogg eller bara vad som helst... Det känns alltid så ärligt och vackert på något vis när någon som inte alls behöver kommentera någonting, sätter sig och skriver en lång kommentar att dom tex går in på min blogg för att bli peppade att orka lite till eller imponeras av det jag gör - lilla jag?! Från botten av mitt hjärta - ni är verkligen fantastiska! Jag är så glad att varenda en av er kikar in här både varje dag, eller emellanåt ska ni veta!
 
 
Jag går ofta in och läser hos er som kommenterar här om ni lämnar en bloggadress, och många av er är jag inne hos flera dagar i veckan trots att ni kanske inte har skrivit... Jag har faktiskt lite koll på många av mina läsare ;)
Så satt jag inne igår och kikade lite och möts av detta:
 
Tusen tack Fia! Jag vill att du ska veta att du gjorde min dag!
 
Stor kram till er!Men ååååh fina du , nu gjorde du min dag :) stor kram till dig och ännu en gång tack för att du delar med dig av ditt liv och din kunskap. Du har fått mig som är hoppryttare att verkligen intressera och inspirera mig för dressyr.


Molly

http://mollybergh.se

älskar din blogg, den är en av mina favvisar! Kram <3 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >