Måndag!
Ny vecka och nya möjligheter som vanligt!
 
Denna veckan har jag ganska mycket bokat, det är någonting varje dag... I helgen är det dessutom träning för Jenny Schreven och det längtar jag halvt ihjäl mig efter! Det ska bli så himla roligt! Dock har jag inte fått några tider än så just nu kan jag inte boka in någonting på hela helgen, det är just nu lite surt faktiskt. Men förhoppningsvis kommer det snart upp.
Påtal om träning har jag numera en fast tid varannan onsdag för Carl, vilket känns betydligt bättre än att inte veta om man får träna! Nu är det liksom 3 veckor sedan sist och det går ju inte när vi om 3 helger ska in och debutera en klass som vi är ljusår ifrån egentligen. Just nu känns det inte alls bra faktiskt, så vi får se hur vi gör! 
 
Goodie ska iallafall joggas idag och även Sheeba ska få ett lätt pass tror jag, hon ska iochförsig gå både tisdag och onsdag så jag får sätta mig ner och kika lite på hennes vecka. Vill inte att hon går för mycket!
 
Denna veckan har jag också bestämt mig för att bli bra från min förkyldning, för nu vill jag åka till gymmet igen. Men jag lär ju vänta tills hostan är bra iallafall eller lite mildare.
 
Jaja vila en stund och sedan ska jag åka och handla hästmat, känns som det är det enda jag gör numera, haha!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >