Tisdag.
Idag är en något uppbokad dag för min del, lite osäker på hur jag ska hinna med allting men det löser sig nog tillslut!
Jag har nu suttit och planerat hur hästarna ska gå denna veckan, egentligen var jag lite sugen på att kanske ta med Sheeba på en träningsdag i helgen för Jenny... Men jag behöver verkligen alla träningspass jag kan få med Goodie nu så!
Igår fick Goodie ett väldigt lugnt pass i paddocken och han gick faktiskt väldigt bra tycker jag, eller han var väldigt avspänd och jämn. Men gjorde egentligen ingenting jobbigt, utan bara lät honom går fram och stretcha ur hela kroppen. Han verkade hemskt nöjd iaf! :)
Sheeba fick vila då jag planerat att rida idag, och imorgon eftersom hennes ägare kommer och hälsar på! 4 dagar irad insåg jag blev väl maffigt för henne så hon fick en lång dag i hagen minst sagt. Men hon verkade nöjd med det. Tycker hon blivit väldigt tillfreds det senaste, hon känns nöjd och som om hon kommit in i alla rutiner och sådär. Dessutom är hon väldigt nöjd med sin(a) hagkompis(ar), vilket är väldigt skönt.
 
Vet ni vad jag funderar på? Att göra något helt annat nästa helg och åka på en pay&jump med Goodie! Jag får ju hitta på någonting för att ändå göra passen så varierade som möjligt, sålänge jag slipper en tvärnit eller hans 180 graders tvärvändningar så kan nog mitt ben gå med på det. Han är som en liten klocka att hoppa och hoppar allt i alla lägen så jag är faktiskt inte så orolig... Det blir isåfall inte så högt heller, strax över cavaletti höjd så piloten inte får höjdskräck ;)
Vi får se, jag ska fundera lite på det men visst hade det varit roligt? 
Förövrigt hålls tävlingen till förmån för Rosa bandet, så det är ju för en bra sak! Är ni fler som är intresserade så går det anmäla sig här!
 Vilken rolig idé!! Bra med variation för både häst och piloten ju. Så länge hästen tycker det är kul och ni har tid är det väl bara att köra. Och såklart ett plus i kanten att det är för ett gott syfte!! :D


Sätilaryttaren

http://Http://satilaryttaren.se

Strömma har pay and jump 25 och pay and ride 25 oktober :-)


Sätilaryttaren

http://Http://satilaryttaren.se

Strömma har pay and jump 25 och pay and ride 25 oktober :-)


Vendela

http://mokey.blogg.se

Åh va kul. Det tycker jag definitivt du ska göra. Kanske är kul för hästen att få hoppa lite låga hinder? :) Dessutom går en del av pengarna till något bra, och sånt är ju alltid uppskattat liksom :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >