Bästa helgen?
Detta har än sålänge varit en riktigt bra vecka, inte för mitt knä men jag har åtminstone tryckt undan det som varit tufft och trotsallt känt mig glad... Nästan som om det redan är borta, det dåliga alltså!
Mitt knä har dock inte varit lyckligt på mig, kanske kan ha med att göra att jag kört pappas bil ett par dagar som inte är automat? Jag vet inte, kan säker vara flera saker men det är på något sätt lite bra för även om jag aldrig låter smärtan "äta upp" hela mig längre så har jag lärt mig att prioritera - det har jag gjort idag och jag är faktiskt stolt över mig själv! Samtidigt som jag egentligen är jättebesviken, men om jag fokuserar på att jag är stolt så ställer snart kroppen in sig på det och man mår helt enkelt bättre...
Vilket fall, Jenny Schreven är i ridhuset och har träningar och jag önskar jag kunde rida hela dagarna för henne - hon är otroligt inspirerande och motiverande. Hon har nog alla delar som jag vill att en tränare ska ha, förutom att hon bor hundratals mil bort då... Men det kan ju ingen av oss hjälpa ;)
Jag satt och kikade på när de andra tränade idag och försökte snappa upp lite genom det istället, vilket såklart också är nyttigt!
Men imorgon är det dags, då ska Sheeba gå ett pass och jag tror det kommer bli väldigt tufft för henne då jag vet ganska precis vad vi kommer få träna på. Det lär bli mycket trav och fokus på att lägga tyngden på bakbenen och komma upp mer i fronten, jag har varit lite försiktig med henne i traven hittills då hon är väldigt känslig och jag velat få henne att bjuda fram och vilja jobba rätt först. Men nu börjar det väl bli dags för henne...
Goodie går på söndag och då gissar jag att det kommer bli mycket fokus på form, att han verkligen jobbar genom ryggen och hans högersida. Återstår att se om jag har rätt ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >