Bästa!
Åh vad jag är stolt över Sheeba idag! Goodie också såklart men Sheeba var vissa stunder bara sådär himla härlig... Tänk när man kan rida ett helt program med den känslan - wow!
Vad jag behövde dethär, bara få känna känslan litegrann av allt runt tävlingssammanhang och sådär!
 
Sheeba fick gick väldigt bra stundtals men var lite spänd och visade väl ingen vidare skritt och så tyvärr. Fick lite omslag i galoppen och så men överlag är jag så nöjd. Fick 67.3% med henne och väldigt fint omdöme...
 
Goodie fick bli lite lidande med alldeles för kort framridning, typ 10 minuter trav och galopp och dessutom började det regna och snöa när jag värmde. Som ni vet så är det hemskt för mitt knä så jag fick ganska fort komma in i ridhuset och rida ett par varv där innan jag fick starta...
Det var mycket som var "första gången på 6-7 månader" som jag inte tränat alls, men jag är jättenöjd med honom även om han låg på en del vilket gjorde att det brast mycket styrkemässigt. Vi har ju knappt tränat samling och sådär än heller på det sättet så, nej jag är jätteglad! Goodie var nog dock nästan ännu gladare om det är möjligt? Då går svansen som en propeller på honom, han liksom laddar varje steg.
Vi fick även här väldigt fint omdöme och strax över 70% så jag vart både glad och lite lättad... Det känns dom vi fortfarande kan iaf och vi har ändå mycket kvar att ge!
Jag tror dock det blir enbart fokus på träning för Goodies del framöver så kommer vi förhoppningsvis igen i de klasser vi var när han skadade sig. Jag behöver ju inte direkt träna på att tävla med honom för han är varken tittig eller blir speciellt konstig. Det enda är väl att han är såpass van att han vet själv vad som komma skall... Det behöver vi träna på ;)
 
Nu kommer jag förhoppningsvis för första gången på en vecka somna både glad och väldigt gott hoppas jag :)
 Gabriella

Detta är du så värd!!! 💞

Svar: Tack bästa du! <3
JennyM Dressyr


Johanna

Så roligt att läsa, grattis!

Svar: Tusen tack :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >