Godmorgon!
Det blev inte så mycket skrivet från min sida igår, men jag har faktiskt en ganska bra anledning enligt mig själv...
Jag hade helt enkelt fullt upp!
 
Red Goodie på förmiddagen och grejade lite innan jag mötte upp Sofia i resturangen och åt världens godaste lunch/middag. De har så god mat i ridhuset på deras resturang! Behövde också tiden med Sofia, som alltid <3
 
Föresten, Goodie var jättefin igår! Jag har äntligen börjat komma tillbaka lite efter den långa vilan och hittat tillbaka till fokusen igen... Jag satte faktiskt på honom kandaret och jag tyckte han bekräftade ännu en gång att jag helt enkelt får en jämnare kontakt med kandaret. Vi red bara ett lösgörande pass i låg form med fokus på en jämn bjudning. Såfort jag börjar träna lite samling med Goodie så tänker han gärna in isamlingen själv och då behöver jag bita mig i tungan lite och backa av och få honom ärligt fram igen. Eftersom det kändes bra ganska fort igår så avslutade jag faktiskt ganska tidigt, jag vågar inte riktigt rida på så som jag vill göra än. Men helt ärligt så gör det mig inget sålänge han får vara frisk... Det som talar till vår fördel är ju iochförsig att det var lite av en olyckshändelse när han skadade sig och inte för mycket träning, det har de väl alla kunnat konstatera och det talar ju ändå för att det förhoppningsvis inte ska vara någon fara.
Det känns bra, han känns väldigt fin. Dessutom har vi, som jag skrivit tidigare, utnyttjat tillfället och faktiskt lagt fokus på mycket grundläggande.
 
Vi fick också klämt in ett litet besök hos distrikstveterinären när han ändå var och kollade till ridskolehästarna igår, det var nätt och jämt men han var snäll och klämde in oss. Lucky fick även hon en liten spruta, till hennes stora förtvivlan!
 
Sedan putsade jag allt utom sadeln, tvättade Goodie och packade iordning lite för att sedan lasta in sadeln och åka till de andra två.
Där gick allt väldigt smidigt och bra och efter många om och men bestämde jag mig för att vänta med att göra Sheeba fin tills idag, för jag måste ändå dit tidigt då hon ska få nya skor och då hinner jag göra henne extra fin efteråt.
Runt 15 tiden idag kommer jag lasta Sheeba om allt går enligt planerna, jag får se hur jag gör med Goodie. Jag kände lite igår att känner jag mig minsta tveksam så kommer jag stryka Goodie, det har inte med honom att göra utan snarare hur jag känner i benet, kroppen och faktiskt inför programmen... När man sover dåligt så är det ibland extra jobbigt att fokusera längre stunder, och jag blir också hemskt glömsk - pinsamt glömskt faktiskt. Men jag kommer fokusera på LB2 programmet och känns allt bra så blir det ju en MSVB2 med Goodie. Ett program vi borde kunna i sömnen kan man tycka, men det har varit mycket i mitt och Goodies liv de senaste. Jag vill egentligen bara se vart han ligger till litegrann, är vi helt ur fas kanske? Då får vi hålla oss hemma och träna ett tag till tänker jag.
Men som sagt, vi tar det som det kommer - Sheeba är prio ett!
 
Ska bli roligt! Lovar att uppdatera er under dagen/kvällen när jag har en stund över :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >