Godmorgon tisdag!
Ett sent godmorgon från mig.
Har fixat en del måsten nu på morgonen och äntligen är jag redo att åka till stallet!
Ska jogga både Goodie och Sheeba lite lätt idag...
 
Igår joggade jag Goodie i vårat "lilla" ridhus, tror det är första gången jag rider där sedan vi flyttade dit. Men jag valde att rida han efter Sheeba och det blev lite senare så lektionerna hade hunnit börja. Tycker ändå att det nästan alltid finns någonstans att vara så jag har inte alls ont av lektionerna faktiskt.
Goodie var helt okej till en början, men efter en del jobb blev han väldigt din faktiskt. Han är lite bitig i ena sidan tycker jag så jag misstänker att det börjar bli dags att fixa hans tänder, han är inte den som är stark direkt - även om jag delvis tycker om att han blir lite åt det starka hållet ändå...
Men vilket fall, efter lite jobb blev det bra :)
 
Sheeba då? Trodde hon skulle vara lite trött igår men jag borde väl lärt mig nu att med hennes gener så fungerar trötthet på motsatt sätt här... Men hon är rolig iaf ;)
Vi tränade massvis med fattningar och plötsligt har hon faktiskt lättare att fatta höger än vänster och det känns kul, för då tror jag vi är påvägen mot att hon blir litemer liksidig. Det känns iochförsig som det är så också!
Vi tränade massvis med tempoväxlingar i trav och här är hon otroligt lätt att reglera, så oerhört känslig och dessutom springer hon med spetsade öron heeela tiden "vad händer? Vad ska jag göra nu?" Fina tjejen!
Hon är lite kort i sin trav, kvickare liksom och därför försöker vi träna på att kunna reglera med både långa och korta kliv... Några gånger tar hon i så hon börjar sprätta med ena frambenet och andra hänger liksom inte med, än... Men ökningar finns därinne iaf ;) Hon får lite klapp och beröm ändå när hon gör så och så gör vi en gång till.
Igår kände jag också för första gången att hon faktiskt börjar få lite mer styrka, hon är ju ganska lång i sin rygg och blir då gärna lång i sin kropp men samtidigt är hon på ett sätt ganska kort och har lätt för att korta sig väl mycket. Detta leder till att det istället blir en svängande bakdel som liksom ålar sig fram lite men igår kände jag att jag kunde ligga och rulla i galopp och mest njuta, jag behövde inte korrigera henne eller hjälpa till utan flera gånger skötte hon sig själv! Framsteg!
Hon är verkligen häftig alltså :)
 
Men nu måste jag skynda mig, hörs senare!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >