Helt slut...
Kom precis hem och vill egentligen krypa ner i sängen, men det blir "tjejkväll" idag då jag är ensam ett par timmar... Vad passar bättre då än att kika fotboll? Haha
Jag har varit och pysslat om alla hästar, var påväg ut i hagen för att ta in Sheeba och greja lite med henne men då låg hon och sov i hagen! Hade inte mage att gå och dra upp henne för lite borstning så hon fick faktiskt ligga kvar, vet ni hur glad jag blev av att se henne ligga ner ute? Det kändes så skönt!
Fonzie fick istället komma in en snabbis och bli ompysslad, min fina kille!
Blev så glad efter att idag fått beröm av "min nya" tränare som var i stallet igår och hade fått ett litet smakprov av Fonzies fantastiska uppsyn och gång, och hon förstod vad jag menat när jag pratade om honom iaf ;) Den hästen har bara detdär lilla extra, trots att han är en gänglig tonåring... Jag blev iaf väldigt glad då hon öste beröm över honom och även om jag tycker han är fin så är det ju kul när folk som kan, också bekräftar det!

Goodie fick promenera inne idag eftersom det regnade och haglade när vi skulle gå ut. Typiskt aprilväder, suck. Men han var nöjd ändå...
Jag var jättenervös idag när han kom in från hagen, det tog nästan en timme innan jag vågade ta av skydden för att se om det blivit något efter gårdagens pass. Väldigt löjligt - jag vet! Men man blir ju nojig, eller jag blir det.
Det såg dock ut som det gjort hela tiden och ingen värme eller sådär, så nu vågar jag nästan tro på själv att han får sättas igång fullt också. Vilken lättnad :)

Men nu ska jag försöka orka städa lite och sedan blir det min favoritmat, kompismys och fotboll! Inte illa ;)

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >