Nackpadd
Jag tänkte visa er en annan sak som jag införskaffade på mässan i Göteborg, denna har jag kikat på ett bra tag tillsammans med ett knäskydd till mig själv. Det blev också ett knäskydd som tyvärr är det något tight för mig, men annars är det otroligt nog det bästa jag haft - hamnade tillochmed före både BoTs knäskydd och ett som är helt specialbeställt till mig. Jag vart förvånad över hur stor skillnad jag märkte, ganska fort dessutom! Så nu blev jag ju jättesugen på att köpa deras fina nättäcke till Goodie också, och paddar, ja jösses...
 
Men detta nackskyddet fick jag iallafall med mig och jag tyckte Goodie kändes fin när jag hade det, betydligt svårare att säga exakt eftersom han inte kan tala om själv varför han kändes finare just detta passet. Men jag ska variera mig lite för att försöka komma på om det hade med nackpadden att göra eller inte, om inte annat så är den ju iallafall mjuk och skön så någon funktion har den ju - minst! :)
 
 
Den kommer från Ceratex/Pharmalights hemsida och som ni vet är ju jag redan ganska frälst i maskinerna där så det är därför jag börjat kika in även dessa Ceratex produkter. Det är så kul att hitta något som man kan känna själv fungerar!
 
Såhär står det om nackpadden på hemsidan:
"Det svarta nackskyddet är diskret, mjukt och mycket lätt att fästa på grimma eller träns tack vare fyra kardborrknäppningar. Skyddet är knappt 1 cm tjockt och absorberar effektivt det tryck som uppstår i nacken. Nacken är ett mycket känsligt område. Här finns mycket nerver, muskelfästen till halsmuskulaturen, slemsäck osv. Det är vanligt att det sätter sig spänningar i hästens nackmuskulatur vid träning. Det keramiska materialet i CeraTex nackskydd ökar cirkulationen, har en positiv inverkan på muskulaturen och kan bidra till att spänningarna släpper."
 
Som sagt, jag kommer fortsätta prova dessa grejer och utvärderar det även längre fram lovar jag - oavsett om det är bra eller dåligt! Ska beställa hem en storlek större på knäskyddet så jag kan ha det hela dagarna... Hade hemskt gärna velat ha något till nätterna också då det är då jag har mest ont oftast så det hade ju varit väldigt intressant att prova.
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >