Photizo vetcare
Är du nöjd med din photizo? Använder du den mer än den andra du har? (Visst har du en som är dyrare? Kommer dock inte ihåg vad den heter nu) vad fick du betala för din photizo? :) är sugen på att skaffa en!
 
Jag älskar min Photizo - påriktigt! Jag har Warp 10 också och det stämmer att den är den dyrare varianten och jag använder båda, men just nu har mamma och pappa Warpen på våran katt som skadat tassen så därför har jag "bara" Photizon. Men jag är faktiskt väldigt förtjust i den och brukar använda dom till lite olika saker, i grund och botten så påminner ju de om varandra. Skillnaden är väl egentligen att Photizon behandlar både med rött ljus och infrarött (en del påstår att när ljuset ändras blir det lite liknande stötvåg, jag har ingen aning om det är så eller om det stämmer ens men som sagt vad jag hört..) och Warpen har ju samma ljus hela tiden men går längre in med ljuset. På ett sätt kan den också vara bättre då den "kyler ner" sig själv, eller den går inte att sätta igång när den är varm. Det kan nämligen vara negativt för ljuset på något sätt när maskinerna blir varma (vilket Photizon blir efter en stund), det är inte farligt men inte lika effektivt bara har jag fått förklarat för mig.
Jag är dock väldigt nöjd med båda och använder de båda två väldigt flitigt, framförallt på mig själv faktiskt. 
 
Sedan jag skaffade mina så har jag funderat på flera gånger varför jag väntat så länge, de har hjälpt mig massvis sedan jag köpte dom och jag använder de på precis allting!
Men vill man börja med den mindre så tycker jag absolut den är väl värd sina pengar, så jag kan verkligen rekomendera den!
Jag köpte min för strax över 4000kr tror jag, men vet att Pharmalight säljer den för 3600kr just nu :)
 Vill tillägga att inlägget ej är sponsrat och ej i sammarbete med någon, jag har köpt maskinen själv från Pharmalight och är bara en nöjd och lite glatt överraskad kund!
Jag kan också meddela att jag har flera vänner som fått prova mina maskiner och sedan köpt sig egna, vilket jag tycker är jättekul, de är alla lika nöjda som jag är :)


Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >