Så många fina människor på ett och samma ställe...
Inte alla av er vet att det är vid denna tiden på dygnet jag vanligtvis skriver mina inlägg till bloggen, livet som sömnlös ;)
Jag ligger ändå i sängen såklart och glädjs åt alla fina människor jag har runt omkring mig, folk erbjuder mig framförallt hjälp med hästarna då. Men vem är jag om jag inte skulle orka vara i stallet heller? Snacka om att det hade varit att ge upp det som finns kvar av mig... Jag satt senast idag och tänkte på hur jag upplever saker och ting i stallet, när man är trött - eller utmattad tom så orkar man inte göra saker som är tunga. Om det så handlar om att borsta lite på hästen så är kraften att lyfta upp armen mot halsen med en borste i handen total ansträngning. Man får ta i med hela kroppen som om man vore på en "Sveriges starkaste kvinna tävling" ungefär och just då känns det  lyfta ett traktordäck för 10onde gången eller så...
Men just då så vänder sig hästen om och läger nosen på min axel och andas tungt mot min kind. I luften känner man kärleken oss emellan, min till hästen och hästens kärlek till mig. Det pirrar till i kroppen och vips så står min häst där skinande blank och jag minns knappt hur det hände...
När jag lyckats slänga på alla grejer, sadeln är på plats, tränset sitter rätt och jag går med lite tunga steg ner mot ridhuset - sitter upp, skrittar omkring. Sakta men säkert börjar hästens energi smitta av sig på mig och plötsligt sitter vi där och tränar tempoväxlingar, förvändgalopp och massa skänkelvikningar - det går bra och jag känner för första gången på dagen hur äkta lycka faktiskt känns. När jag hoppar av är jag trött men i ett litet lyckorus och det överväger allt det dåliga eller som i mitt fall jobbiga som händer runt omrking.
 
Jag vill verkligen fortsätta på samma sätt oavsett vad diagnosen blir för mig, det är tack vara hästarna och faktiskt ridningen som gör att jag vill kämpa.
 
Tusen tack till min fantastiska familj, mamma och pappa - jag kommer aldrig klara mig utan er vid min sida. Ni är det absolut bästa som finns i mitt liv!
Vänner - ni är fantastiska och tack för att ni erbjudit mig all hjälp och stöttning jag är så lyckligt lottad som har så många fina vänner som jag faktiskt har.
 
Det finns mycket att vara glad för trots allt ♡
 Caroline och unghästen Stina

http://nouw.com/carolinesh%C3%A4stdr%C3%B6m

Kan ha med en liten lördagsbakfylla att göra, men jag blev tårögd av din beskrivning av hur hästarna ger dig energi. Som bloggläsare kan man inte göra så mycket annat än att säga att du är grym, verkar vara en kämpe och att jag hoppas att du får ha fina hästar som ger dig glädje och styrka i resten av ditt liv. Kram.


Johanna

Ville bara gå in här och ge dig en "kram"

Svar: åhh stor kram!
JennyM Dressyr


Camilla

http://camillabergquist.se

Berörande inlägg, håller med Caroline!
En stor kram till dig! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >