Torsdag!
Alltså jag är en knäpp människa, men det finns inget som gör mig så lycklig och på något sätt lugn - som att träna och tävla. Att rida dessa två som dessutom passar mig och min kropp, både storleksmässigt men också självklart pga min skada, nej jag är bara lycklig! Trots allt som varit det senaste så glömmer jag bara bort allt sådant och lever enbart på min känsla igår, och det kommer jag kunna göra i ett par veckor.
Dock kan jag inte låta bli att tänka och längta lite efter att kanske ha ett par hästar till som man skulle kunna ha och träna/tävla med... Men jag vet också att jag måste se till vad min kropp klarar och då finns det inget mer utrymme tyvärr, kanske om ett par år - hoppas det!
Jag är fortfarande så himla stolt över Sheeba, haha Goodies "comeback" hamnade helt i skymundan här för han gjorde absolut inget dåligt jobb, tvärtom! Men då var bara så kul att jag kände att jag kunde börja rida lite och inte bara åka med, traven är jag lite passiv i än, likaså skritten eftersom hon blir så taggad. Men galoppen har hon utvecklat så himla mycket på bara några få veckor och jag kunde faktiskt njuta av den igår!
När jag gick ut så var min första tanke "fasen att jag inte har råd att ha en till häst" haha, det säger väl ungefär allt... Jag är så glad över varje dag jag får ha henne! 
 
Idag blir det vila för Sheeba så hon orkar med en träning i helgen, vill ju helst röra på henne på fredag också. Även Goodie kommer få en lugn dag, men han kommer få röra på sig på något sätt iaf...
Kommer också behöva ta tag i allt som blev sjöblött igår, sadel, stövlar och kandar - mindre kul ;)
 
Men det är ju helt klart lättare när man tänker på två fina hästar som skötte sig super igår, dumt att jag får så blodad tand av detta... Då jag inte kan göra det så ofta, men jag är glad och stolt att jag kan göra det alls!
 
Föresten, övning ger ju färighet vet ni? Sheeba som varit svårstyrd i galoppvolterna fick blandannat en 8,5 på den ena igår och Goodie som haft svårt med slutorna fick till den ena slutan så bra att jag insåg att vi skulle "komma ut" för tidigt (det har aldrig hänt!) 7,5 med kommentaren "spänstig" - jag gråter en skvätt när jag tänker på det nästan! ;) Det är överlägset den värsta rörelsen för mitt knä, men jag har tränat så himla mycket på det de senaste så igår var det inte ens ansträngande eftersom Goodie var med en gång med på vad jag menade. Jag har faktiskt suttit med ett spö när jag tränat de senaste, men vinklat det neråt för att hjälpa till i läget där mitt knä inte klarar av att inverka, som sagt - övning ger färdighet! 
Så glad!
 
 Caroline och unghästen Stina

http://nouw.com/carolinesh%C3%A4stdr%C3%B6m

Ja, Jenny, shit vad ni är duktiga! Både du och hästarna! Skulle du inte kunna skriva upp en tävlingsplanering? Förstår om det inte går att bestämma här och nu, men en liten önskelista?

Förresten, snart har du ju "en häst till" med tanke på att Fonzie ska ridas in i höst. Det ska bli så kul att följa! Hur planerar du sommaren för honom? Är han ute på bete redan?

Och Sheeba, är hon till salu samtidigt som hon står hos dig, eller är hon "din" until further instruction?

Svar: Lovar att skriva litemer än det jag redan gjort om detta längre fram, för jag är inte helt säker själv än på alla punkter men det kommer såklart :)
JennyM Dressyr


diamondscharm.blogg.se

http://diamondscharm.blogg.se/

Jag är så imponerad över dig, du verkar så empatisk och samtidigt så jäkla stark!

Svar: Men alltså... åh så fin kommentar - tack så himla mycket vad glad jag blev över de orden! TACK!
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >