Fint träns!
Hur mycket jag än vill så passar inte mina fina träns på Fonzie... än... Han har ganska litet huvud änsålänge så jag kände att jag behövde köpa mig ett cob träns tills han vuxit i de andra.
Jag är dock lite sugen på att investera i ett PS-träns till honom sedan men isåfall lär han först och främst få växa klart då...
Men tills vidare hittade jag ett som jag tyckte var fint och till ett okej pris. Dessutom hade jag ett fint pannband liggande hemma som "skärpade" så då fick jag användning av det också :)
Detta kommer från Hööks och kostar 569kr, tycker om nackstycket på det! Fonzie verkade betydligt mer nöjd än med de andra han provat (som varit för små eller för stora). Dock har mina franska hakar, alltså inåtvända spännen?
 
 
 Jag köpte det där till min prinsessa och jag är jättenöjd med det. Prisvärt och snyggt träns.


Jenni

Vilken modell av PS tränsen har du kikat på?☺️🦄


Emelie

http://emlacarlen.blogg.se

Ååå tror nog att Challe och Wilma ska få var sitt nytt 😊


Anonym

Jag har ett ps kandar. Tycker kvaliteten är dålig i förhållande till priset! Har tappat färg efter ett år med användning i genomsnitt kanske 2 ggr/vecka, max. Lädret känd ungefär som Höös tränsen Märkligt i storleken. Fick klippa av 10 cm på remmen till nosgrimman!Micklem är många nöjda med annars😊Dyon ska ha väldigt mjukt och fint läder 😊 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >